KF TËRNOCI: FEDERATA KUNDËR NESH VETËM PSE JEMI SHQIPTARË

Bujanoc, 03 prill 2023. Klubi i futbollit Tërnoci nga Tërnoci i Madh afër Bujanocit ka njoftuar se pas skandalit në Vlladiçin Han, në ndeshjen e xhiros së 19-të të Zonës Jug të shtunën, po mendon të heqë dorë nga gara. Ndeshja në Vladiçin Han ndërmjet skuadrës vendase Morava dhe FK Tërnoci u ndërpre në minutën … Continue reading KF TËRNOCI: FEDERATA KUNDËR NESH VETËM PSE JEMI SHQIPTARË