fbpx

EDHE STEFANA NGA LEVOSOJA NË GARAT REPUBLIKANE PËR BIOLOGJI

Shkruan: I. Jovanoviq
Bujanoc, 24 prill 2023. Stefana Stojmenoviq, nxënëse e klasës së shtatë në Shkollën Fillore “Vuk Karaxhiq” në Levosoj, u kualifikua në garat republikane në Biologji, e cila do të mbahet më 28 maj në Fakultetin e Biologjisë në Beograd. Petra Stojanoviq, nxënëse e klasës së gjashtë, mori 83 pikë, por për kategorinë e klasës së pestë dhe të gjashtë, gara mbahet në nivel të qarkut përkatës.
Gara e biologjisë, e cila u mbajt të dielën, më 23 prill, në shkollën fillore “Radoje Domanoviq” në Vranjë, bëri bashkë nxënësit më të mirë të shkollave fillore të kësaj lënde në territorin e Qarkut të Pçinjës.
-Stefana dhe Petra treguan vërtet rezultate të shkëlqyera. Konkurrenca ishte e fortë dhe ata fituan nga 80, përkatësisht 83 pikë, që është një sukses i madh si për ta dhe për mua si mësuese e tyre, por edhe për vetë shkollën – thotë për Bujanovaçke, Daliborka Mlladenoviq – mësuese e biologjisë në shkollën fillore “Vuk Karaxhiq” në Levosojë.
Tani, siç thotë ajo, do të përgatiten për garën republikane dhe do të shpresojnë për më të mirën.
Siç ka njoftuar Bujanovacke, më herët gjatë ditës së sotme, disa nga nxënësit tanë të shkollave të mesme dhe fillore kanë arritur rezultatet më të mira në biologji.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *