fbpx

17.000 EURO NGA QEVERIA E KOSOVËS , PËR VIZITËN E POLITIKANËVE SHQIPTAR NË PARLAMENTIN EUROPIAN

Shkruan: N. Stevanoviq
Bujanoc, 25. maj 2023. Qeveria e Kosovës të mërkurën ka ndarë 17.350 euro për Këshillin Kombëtar të Shqiptarëve (KkSH) me seli në Bujanoc.
Siç thuhet në vendimin e qeverisë në Prishtinë, këto para do të përdoren për financimin e vizitës së përfaqësuesit të KKSH-së në Parlamentin Evropian në Strasburg.
Vizita 4-ditore pritet të bëhet në muajin qershor.
Qeveria e Kosovës më herët në disa raste ka financuar udhëtimet e politikanëve shqiptarë nga Bujanoci dhe Presheva drejt SHBA-së për të lobuar “për çështjen e shqiptarëve në Luginën e Preshevës” – hera e fundit në fillim të marsit të këtij viti.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *