ASFALTIMI I RRUGËVE NË DOBROSIN

Bujanoc, 8. qershor 2023. Në fshatin Dobrosin kanë filluar punimet e asfaltimit në dy rrugë, njoftuan të mërkurën nga Komuna e Bujanocit.

“Ky është realizimi i punimeve të infrastrukturës rrugore për këtë vit dhe shumë shpejt projektet do të përfundojnë edhe në vendbanimet tjera”, thuhet në njoftim.

Nuk është bërë e ditur kosatoja e punimeve.

Buxheti për këtë vit përfshin tre projekte infrastrukturore për fshatin Dobrosin, për të cilat janë planifikuar 4.2 milionë dinarë.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *