fbpx

AJANI NGA PRESHEVA NË GARAT E MATEMATIKËS NË TIRANË

Bujanoc, 18. korrik 2023. – Ajan Hajrullahu, nxënës i Shkollës fillore “Ibrahim Kelmendi” në Preshevë, ka udhëtuar sot drejt Tiranës për të marrë pjesë në garat e matematikës. Këshilli Kombëtar i Shqiptarëve i siguroi atij transportin dhe një shofer personal.
– Siç e kishim premtuar në takimin tonë të parë, në dispozicion të Ajan-it janë shoferi dhe vetura e KKSH-së, i cila si fitues i shumë çmimeve, këtë herë duam që ai të kthehet kampion – ka shkruar kryetari i KKSH-së, Nevzad Lutfiu në profilin e tij në Facebook.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *