GJITHÇKA GATI PËR SPEKTAKLIN MMA NË BUJANOC

Bujanoc, 24. gusht 2023. Gjithçka është gati për spektaklin gladiatorial që për herë të parë do të mbahet në Bujanoc. Publiku do të mund të shijojë turneun MMA “GFC 9 – REVENGE” më 27 gusht (e diel) nga ora 20:00 në Sallën e Sporteve.
Milosh Kostiq nga organizata i si më të rëndësishmet i paralajmëroi dy ndeshjet e fundit.

Fillimishtë, dorëzat do t’i kryqëzojnë iluftëtari vendas Sllagjan Dragishiq dhe Vojo Kataniq nga Novi Sadi, ndërsa Stefan Pit Stankoviq dhe Ivan Cariq mbyllin turneun.
“Ftojmë të gjithë, jo vetëm bujanocqsit, të vijnë dhe të shijojnë spektaklin e vërtetë që për herë të parë po mbahet në Bujanoc, thotë Kostiq.
Biletat për turneun mund të blihen në kafenetë Perla në Qendrën Tregtare Ballkan dhe Diverso në Bujanoc, ose në Vranjë në COFFE TIME.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *