15 MEDALE PËR KARATEISTËT E KLUBIT “BESA” NGA BUJANOCI, NË TURNEUN E MBAJTUR NË VRANJË

Bujanoc, Vranjë, 10. qershor 2024. (Foto nga arkivi) – Karateistët e klubit Besa nga Bujanoci fituan 15 medalje në Turneun Ndërkombëtar të Karatesë “Vranje Open 2024”, i cili u mbajt të dielën në Vranjë. Garuesit e rinjë nga Bujanoci fituan 8 medalje të arta, 3 të argjendta dhe 4 të bronzta.
FITUESIT E MEDALJEVE:
1.Fron Fazliu
2.Erina Gashi
3.Anila Zairi
4.Jara Amidi
5.Aldin Gashi
6.Anik Beqiri
7.Andi Sabedini
8.Ekipore “Besa”
9.Rona Iseni
10.Alisa Ajvazi
11.Flaka Adili
12.Blina Gashi
13.Donika Asani
14.Daris Gjumshiti
15.Fatbardh Sherif
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *