KOMPANIA TEKLAS KËRKON PUNËTORË, KUSHE PERFEKTE, PAGA TË RREGULLTA DHE PËRPARËSI TË SHUMTA

Bujanoc, 10. qershor 2024. Kompania Teklas Automotive nga Vladiçin Hani me degë në Vranjë, e cila merret me prodhimin e tubave të gomës dhe plastikës për sistemet e ftohjes së makinave, ka nevojë për punëtorë të shpejtë dhe të përgjegjshëm për të punuar në prodhim në të dy lokacionet në të tre turnet.
Teklas garanton fitime të sigurta dhe të rregullta, pagesë për punë jashtë orarit të rregullt dhe bonuse mujore. Përveç kësaj, Teklas u ofron punonjësve të saj përfitime si transporti i siguruar dhe ushqimi i ngrohtë në mensën brenda fabrikës me shpenzimet e punëdhënësit, lloje të ndryshme shpërblimesh dhe dhuratash, si dhe aktivitete të ndryshme sociale dhe sportive, ku veçmas vihet në dukje pishina për rekreacionin e punonjësve dhe familjeve të tyre, e cila ndodhet brenda fabrikës.
Nëse dëshironi të bëheni pjesë e ekipit të Teklas, mund të dërgoni CV-në tuaj në një nga adresat elektronike të ofruara:
dristic@teklas.com.tr,
azlatanovic@teklas.com.
imtrajkovic@teklas.com.tr
ose plotësoni një aplikim në zyrën e portierit të fabrikës në Vladiçin Han ose Vranjë.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *