KRB PLAY 017 NË TURNENË E TYRE NË BEOGRAD, DJEMT DHE VASHAT KËNAQEN NGA OFERTA E MADHE E KRYEQYTETIT

Bujanoc, 10. qershor 2024. Mini basketbollistet e Klubit të basketbollit të të rinjve Play 017 morën pjesë në Festivalin e 22-të Ndërkombëtar të Mini Basketbollit “Rajko Zhizhiq”, i cili mbahet nga 7 deri më 9 qershor në Beograd.
– Delegacioni ynë përfshinte 60 nga vajzat dhe djemtë më të rinj – thotë themeluesi dhe trajneri i KRB Play 017 Nenad Stajiq.
Siç shton ai, 4 seleksione, dy për meshkuj dhe dy për femra, i kanë zhvilluar ndeshjet e tyre pa rëndësi garuese dhe të gjitha në fund janë shpërblyer me medalje dhe kupa.
“Pas festivalit vizituam Kalemegdanin dhe Parkun Dino, i cili ndodhet brenda kalasë. Edhe MC Donald’s ishte i pashmangshëm dhe na vizitoi edhe një mik i klubit, i famshmi Igor Rakoçeviq me vajzën e tij Vesna”, thotë Stajiq.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *