MITROVIQ URON BESIMTARËT ME RASTIN E KURBAN BAJRAMIT

Bujanoc, 17. qershor 2024. Nenad Mitroviq, u.d. i drejtorit të Shërbimit të Trupit Koordinues të Qeverisë së Republikës së Serbisë për komunat Preshevë, Bujanoc dhe Medvegjë, ka dërguar urime me rastin e Kurban Bajramit për të gjithë qytetarët e fesë myslimane që e shënojnë këtë festë.
Ai u uroi besimtarëve lumturi, paqe dhe mbarësi dhe ta kalojnë festën në paqe.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *