MINISTRJA PREMTON LIÇENCIMIN E PERSONELIT SHQIPTAR NË ARSIM

Bujanoc, 19. qershor 2024. Këshilli Kombëtar i Shqiptarëve (KKSH) ka marrë premtimin nga Ministria e Arsimit se do të licencojnë mësuesit shqiptarë, pra do të ndërmarrin hapat e duhur për t’u dhënë licenca mësuesve shqiptarë.
Premtimi erdhi si rezultat i një takimi mes shefit të KKSH-së, Nevzad Lufiu, dhe ministres përkatëse, Sllavica Gjukiq Dejanoviq disa ditë më parë, shkruan portali Folonline.
Lutfiu bëri të ditur se takimi është mbajtur më 11 qershor ndërsa liçencimi i personelit shqiptar në arsim kanë qenë ndër temat e diskutuara.
“Sot nga zyra e ministres na konfirmuan se Ministria do të marrë të gjitha masat e nevojshme për këtë çështje për vitin shkollor 2024-25”, ka thënë Lutfiu.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *