“HEBA” BUJANOC, SHPALLË KONKURS PËR PUNËSIM

Bujanoc, 8.korrik 2024. Kompania “HEBA” shpall konkurs për pozicionin e ekzekutuesit – “elektricist”!

FOKUSI I PUNËS:
– Zgjidhja e pavarur e problemeve të instalimeve elektrike dhe pajisjeve elektrike
– instalimi i pajisjeve elektrike të kontrollit, energjisë dhe informacionit
– montimi i instalimeve të reja elektrike

NGA JU KËRKOHET:
– Së paku shkalla e III-të e arsimit profesional
– Te pakten 6 muaj eksperience te mëparshme.

Të gjithë kandidatët e interesuar mund të aplikojnë duke lënë aplikacionin e tyre për CV në recepsionin e fabrikës (adresa: Zona industriale bb Bujanoc) ose duke telefonuar në numrin e telefonit 064/8684282.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *