Bujanovačke

I DIPLOMUARI NË AKADEMINË POLICORE: MINISTËR, PËR MUA NUK KA VEND NË POLICI VETËM NGA SHKAKU SE JAM SHQIPTAR

Bujanoc, 7. dhjetor 2023. Ahmet Beqiri nga Presheva, i diplomuar në Universitetin e Kriminalistikës dhe Policisë në Beograd, pohon se nuk ka vend për të në polici...

KAMBERI: SYNIMI YNË ËSHTË TË FITOJMË NJË APO DY VENDE PËR DEPUTET, DO TË PËRFAQËSOJ TË GJITHË QYTETARËT

Bujanoc, 7. dhjetor 2023. Shaip Kamberi, bartësi i listës zgjedhore të partive shqiptare nga Bujanoci dhe Presheva “Beteja politike e shqiptarëve vazhdon”,...

ALARM PËR PENSIONISTË: MASHTRIM ME THIRRJE TELEFONIKE PËR MARRJEN E KARTELAVE

Bujanoc, 7. dhjetor 2023. Pas ankesave të pensionistëve se persona të panjohur po i telefonojnë në lidhje me gjoja marrjen e kartave të pensionistit, Fondi i...

ARRESTOHET PËR MASHTRIM, OFROI PARA TË MAJME

Bujanoc, 7. dhjetor 2023. Policia e Vranjës ka arrestuar B. N. (1971) nga ky qytet me dyshimin se ka kryer katër vepra penale të mashtrimit. “Ai dyshohet se nga...

KONFIRMOHET: SOT NDAHET NDIHMA FINANCIARE PËR 910 NXËNËSIT E SHKOLLAVE TË MESME NË BUJANOC

Shkruan: N. Stevanoviq Bujanoc, 6. dhjetor 2023. Siç njoftoi Bujanovaçke të mërkurën, nxënësit e dy shkollave të mesme në Bujanoc do të marrin nga 10.000...

NXËNËSIT NË SERBI NËN MESATAREN E PISA-s, NXËNËSIT E KOSOVËS MË TË DOBËTIT

Bujanoc, 6. dhjetor 2023. Rezultatet e nxënësve në Serbi në testet e PISA-s për lexim, matematikë dhe shkencë janë ende nën mesataren ndërsa nxënësit nga...

KRYETARI I KKSH-së FTON SHQIPTARËT NË MEDVEGJË TË VOTOJNË TË VETMËN LISTË SHQIPTARE

Bujanoc, 6. dhjetor 2023. (Foto Lutfiu FB) – Kryetari i Këshillit Kombëtar të Shqiptarëve (KKSH) Nevzad Lutfiu u bëri thirrje të gjithë shqiptarëve të...

NË KOMUNËN E BUJANOCIT MË SHUMË VOTUES SE BANORË

Shkruan: N. Stevanoviq Bujanoc, 5. dhjetor 2023. Në komunën e Bujanocit, e cila sipas të dhënave zyrtare nga regjistrimi i vitit 2022, ka 41.068 banorë, të drejtë...

AFËR BUJANOCIT, STËRVITJE TË USHTRISË PËR OPERACIONE PAQËSORE NË LIBAN

Shkruan: N. Stevanoviq Bujanoc, 5. dhjetor 2023. (Foto MB) – Në bazën “Jug” dhe në poligonin “Boroc” afër Bujanocit po zhvillohet trajnimi intensiv i...

PAS RAPORTIMIT TË BUJANOVAÇKES NDALET PËRHAPJA E DEPONIVE TË EGRA

Shkruan: I. Jovanoviq Bujanoc, 5. dhjetor 2023. Pas raportimit në portalin tonë se inspektorët komunal kanë konstatuar se deponitë në tërë Bujanocin krijohen...