fbpx

Kategorija: BOŠ

VUKANI BASHKON SERBËT DHE SHQIPTARËT NË BUJANOC

Bujanoc, 3. maj 2022. – Teksti ynë i djeshëm përmes të cilit nëna e Vukanit fton njerëzit që të vazhdojnë të dërgojnë SMS duke ndihmuar në trajtimin e...

KAMBERI: LUGINA E PRESHEVËS KA TË DREJTË T’I HARMONIZOJ QËNDRIMET E VETA ME KOSOVËN DHE SHQIPËRINË, KJO ËSHTË E DREJTË DHE NEVOJË E JONA

Bujanovaçke 29 prill 2022. SHËNIM: Teksti është modifikuar për shkak të një gabimit trashanik, i bërë pa qëllim të keqë gjatë përkthimit nga gjuha shqipe....

ARRINË NË BUJANOC, SHEFAT ISUFI – KAMPIONI I BOTËS NË BOKSIN PROFESIONIST

Bujanovaçke 26 prill 2022. Bujanoc, 26 prill 2022. Kampioni i ri i botës në peshën gjymë të rëndë, Shefat Isufi nga Tërnoci, është pritur sot nga kryetari i...

NXËNËSIT E SHKOLLAVE TË MESME NGA BUJANOCI VIZITË MIGRANTËVE NË PRESHEVË

Bujanovaçke 21 prill 2022. Bujanoc, 21 prill 2022. Nxënësit e shkollës së mesme “Sezai Suroi” nga Bujanoci, me iniciativën e tyre kanë vizituar...

DEPARTAMENTI I SHBA- së: SHQIPTARËT NË SERBI TË DISKRIMINUAR, MINISTRI VULIN PËRHAP FJALORIN E URREJTJES

  Bujanoc, 14 prill 2022. Në raportin vjetor të Departamentit Amerikan të Shtetit për respektimin e të drejtave të njeriut në Serbi, thuhet se shqiptarët...

NXËNËSIT E “SEZAI SURROIT” NGA BUJANOCI MË TË MIRËT NË FIZIKË NË NIVEL QARKU, MIRËNJOHJE NGA ARIFI

  Bujanoc, 13 prill 2022. Tre nxënës të Gjimnazit “Sezai Suroi” të Bujanocit, Ana Mustafa, Dren Aliu dhe Florent Latifi, fituan vendet e para në...

DITA BOTËRORE E ROMËVE: MANIFESTIME SPORTIVE, KONCERTE, PRANIM TE ARIFI (FOTO)

Bujanovaçke, 8 prill 2022. Shkruan: D. Stoshiq Bujanoc, 8 prill 2022. Në kuadër të shënimit të Ditës Botërore të Romëve (8 Prill), në Bujanoc po zhvullohet...

BEHLULI I FTON SHQIPTARËT QË MË 3 PRILL TË VOTOJNË EDHE PËR PRESIDENT TË SERBISË

Shkruan: Nexhat Behluli Bujanoc, 31. mars 2022. Votues, jini më të zgjuar se fëmijët e vegjël! Të dielën mbahen zgjedhjet në Serbi. Në zgjedhje do të dalin...

NË BUJANOC, SIGUROHEN AMBIENTE PËR FËMIJËT ME AFTËSI TË KUFIZUARA

Bujanovaçke, 24 mars 2022. Shkruan: D. Stoshiq Bujanoc, 24 mars 2022. Në ambientet e Qendrës sportive “Rinia” në Bujanoc do të hapet qendra ditore për fëmijë...

INTERCOOLTURA, FILM I ANIMUAR NGA NXËNËSIT E BUJANOCIT

Bujanovaçke 22 mars 2022. Bujanoc, 22 mars 2022. Nxënësit nga komuniteti serb, rom dhe goran në Shkollën fillore “Branko Radiçeviq” në Bujanoc realizuan...