fbpx

Kategorija: BOŠ

602 STUDENTË NDIHMOHEN NGA KOMUNA E BUJANOCIT (LISTA)

Shkruan: N. Stevanoviq Bujanoc, 15. mars 2022. Sipas ranglistës paraprake, 602 student nga Bujanoci do të marrin ndihmë të njëhershme nga Komuna. Për studentët e...

MËSIM AKTIV I SERBISHTES NGA TË RINJËT SHQIPTAR

Bujanoc, 14. shkurt 2022. Rreth pesëdhjetë të rinj shqiptarë në Preshevë përfunduan kursin dhe morën certifikata për njohjen e gjuhës serbe. Organizata...

MUSTAFA: NGA 91 DOGANIERË VETËM 13 SHQIPTARË, KA DISKRIMINIM EDHE NË INSTITUCIONET E TJERA SHTETËRORE

  Bujanoc, 9. shkurt 2022. “Nga 91 doganierë që punojnë në Luginën e Preshevës, vetëm 13 janë shqiptarë”, tha Ragmi Mustafa, kryetar i Këshillit...

NXËNËSIT E SHKOLLAVE TË MESME SIGURUAN 100 PAKO PËR FËMIJËT E VARFËR

  Bujanoc, 23 dhjetor 2021. – Fëmijëve të familjeve të rrezikuara sociale do t’u ndahen 100 pako për Vitin e Ri, të cilat i kanë siguruar...

FËMIJËVE ME NEVOJA TË VEÇANTA NGA 11.000 DINARË NGA KOMUNA

  Shkruan: D. Janjiq Bujanoc, 18 dhjetor 2021. Për këtë vit Komuna e Bujanocit ka ofruar ndihmë të njëhershme prej 11 mijë dinarë për çdo fëmijë me...

NË FAKULTETIN EKONOMIK NË BUJANOC DIPLOMUAN EDHE 52 STUDENTË

Bujanovaçke, 20. dhjetor 2021. Shkruan: M. Janjiq Bujanoc, 20. dhjetor 2021. Sot në Departmanetin e Bujanocit të Fakultetit Ekonomik në Suboticë diplomuan 52...

TË RINJËT SHQIPTAR E SERB SHEMBULL PËR TË MOSHUARIT NË BUJANOC

Shkruan: D. Stoshiq Bujanoc 20 dhjetor 2021. – Të rinjtë e shkollave të mesme nga Bujanoci, Bljendina Hyseni dhe Bogdan Matiq, nxënës të klasës së katërt...

NISMA QYTETARE: KOMPANITË E MËDHA TË PAINTERESUARA PËR PAKO FËMIJËVE TË VARFËR

Shkruan: D. Stoshiq Bujanoc 17 dhjetor 2021. – Për shkak të reagimit të ulët e të papritur të kompanive të mëdha kombëtare dhe rrjeteve të shitjes me...

KAMBERI NË KUVEND: PËR SHQIPTARËT NUK KA VEND AS NË GJYKATAT NË PRESHEVË DHE BUJANOC

Bujanoc 15 dhjetor 2021. – Deputeti nga Bujanoci, Shaip Kamberi, thotë se shqiptarëve po u mohohet e drejta e punësimit në sistemin gjyqësor serb. Në...

ARIFI: SHUMË TË RINJË BRAKTISIN BUJANOCIN PËR MOSNJOHJE TË DIPLOMAVE TË KOSOVËS

Bujanoc, 14 dhjetor 2021. Kryetari i komunës së Bujanocit, Nagip Arifi, ka takuar në Prishtinë kryeministrin e Kosovës Albin Kurti dhe, sipas një komunikate të...