fbpx

Kategorija: BOŠ

SPITALI NË PRESHEVË, NEVOJË APO POLITIKË

Bujanovaçke, 01. Nëntor 2021. Bujanoc, 01. Nëntor 2021. – Shqiptarët nga jugu i Serbisë kanë kërkuar vazhdimisht më kot nga zyrtarët e Beogradit hapjen e një...

KRYQI I KUQ NË BUJANOC GATI PAKOT PËR T’I NDIHMUAR MË TË RREZIKUARIT

  Shkruan: N. Stevanoviq Bujanoc, 14 tetor 2021. (foto nga arkivi) – Kryqi i Kuq ka përgatitur pako ushqimore dhe higjienike për 1170 familjet materialisht më...

NË SHKOLLAT E BUJANOCIT PUNË PËR 40 PËRCJELLËS PERSONAL

Shkruan: D. Stoshiq   Bujanoc, 05. tetor 2021 – Dyzet qytetarë të Bujanocit u punësuan në shkolla dhe kopshte në komunën e Bujanocit, ku do të punojnë...