fbpx

Kategorija: EKONOMI

MUSLIU KËRKON QË TË GJITHË AFARISTËVE TË PARAQITUR NË KONKURS T’IU NDAHET SASI E NJËJTË E MJETEVE

  Shkruan: N. Stevanoviq Bujanoc, 08 tetor 2021. – Siç mëson Buajnovaçke, është duke u bërë një përpjekje për t’ia humbur tërësisht çdo kuptim...

PËR ZËVENDËSIMIN E ZDRUKTHTARISË JANË PARAQITUR 28 BUJANOCAS

Shkruan: N. Stevanoviq Bujanoc, 07. tetor 2021 – 28 qytetarë të komunës së Bujanocit kanë aplikuar për zëvendësimin e zdrukthtarisë në shtëpitë dhe...

KOMISIONI: REZULTATET E KONKURSIT PËR NDËRMARRËSIT DERI NË FUND TË JAVËS

Shkruan: N. Stevanoviq Bujanoc, 29. shtator 2021 – Komuna e Bujanocit nuk i publikoi rezultatet e konkursit për ndarjen e subvencioneve për afaristët lokal edhe...

ZYRTARE: PAGA MESATARARE NË BUJANOC 47.000 DINARË

Shruan: N. Stevanoviq Bujanoc, 27. shtator 2021 – Paga mesatare në komunën e Bujanocit është pothuajse 18,000 më e ulët se mesatarja kombëtare prej 64,731...

MALLI: PENSIONISTËT SOT MARRIN NGA 50 EURO

Bujanoc, 22. shtator 2021 – Pensionistët dhe shfrytëzuesit e fondit SPI do të marrin 50 euro nga shteti, deri në fund të ditës së sotme, njoftoi Ministri i...

ME RISHIKIMIN E BUXHETIT TË KOMUNËS SË BUJANOCIT JANË SIGURUAR FONDET PËR PËRCJELLËSIN PERSONAL DHE AUTOPASTRUESIN

Shkruan: D. Stoshiq Bujanoc, 17. shtator 2021 – Me rishikimin e buxhetit të komunës së Bujanocit, i cili u miratua nga Këshilli Komunal të mërkurën, janë...

ZËVENDËSIMI I ZDRUKTHTARISË: PASI NUK PARAQITET ASKUSH, KOMUNA NDRYSHON KUSHTET E KONKURSIT

Shkruan: N. Stevanoviq Bujanoc, 16. shtator 2021. – Për të marrë para nga buxheti i komunës për zëvendësimin e zdrukthtarisë në shtëpi dhe apartamente,...

U SHPALL THIRRJA PUBLIKE, PËR EFIÇIENCË ENERGJETIKE KOMUNA BUJANOCIT JEP DERI NË 80.000 DINARË

Bujanovaçke, 02.shtator 2021. Bujanoc, 02 shtator 2021 – Të mërkurën, komuna e Bujanocit shpalli Thirrje publike për qytetarët që të bashkëfinancojnë...

U NËNSHKRUA KONTRATA MBI REKONSTRUIMIN E 3 RRUGICAVE RRETH KOPSHTIT, PUNIMET FILLOJNË SË SHPEJTI

Bujanoc, 23. gusht 2021. – Komuna e Bujanocit dhe kompania “Saba Bellça” nënshkruan kontratën për rindërtimin e 3 rrugicave te parkut i qytetit dhe kopshti....

RAST PËR MBLEDHËSIT E MBETURINAVE NË BUJANOC, TA ZYRTARIZOJNË PUNËN E TYRE

Bujanovaçke, 17. gusht 2021. Bujanoc, 17. gusht 2021. – Grumbulluesit joformal të mbeturinave në territorin e komunës së Bujanocit do të kenë mundësi të...