fbpx

Kategorija: FILLIMI

KOMUNA: STUDENTËT E KOMUNËS TONË SOT MARRIN NDIHMËN E NJËHERSHME FINANCIARE

Shkruan: N. Stevanoviq Bujanoc, 20. mars 2023. Pagesa e ndihmës së njëhershme financiare për studentët e Bujanocit do të bëhet të hënën. Kryetari i komunës,...

KONGRESMENËT INOCOJNË ÇËSHTJEN E ASOCIACIONIT TË KOMUNAVE SHQIPTARE NË JUG TË SERBISË

Shkruan: N. Stevanoviq Bujanoc, 18 mars 2023. Kongresmenët amerikanë Jim Hymes dhe Richie Torres i kërkuan Sekretarit Amerikan të Shtetit, Anthony Blinken, që të...

TËRNOCASIT KËRKOJNË PARK, NAGIP TASHI I ADRESOHET KOMUNËS ME PETICION

Shkruan: I Jovanoviq Bujanoc, 17. mars 2023. Nagip Tashi nga Tërnoci inicoi një peticion për ndërtimin e një parku në atë fshat duke marrë më shumë se 500...

PARTIA POPULLORE: NUK NA KENI FRIKËSUAR

Bujanoc, 16. mars 2023. Në shenjë mbështetjeje për zyrtarët e këshillit lokal të Partisë Popullore (PP) në Trgovishtë, të cilët të martën policia i mbajti...

KOMUNA: BUJANOCI NË PROJEKTIN E MINISTRISË PËR ZGJIDHJEN E ÇËSHTJES SË DEPONISË

Shkruan: I. Jovanoviq Bujanoc, 16. mars 2023. Përfaqësuesit e komunës së Bujanocit janë takuar me Ministren e Mbrojtjes së Mjedisit, Irena Vujoviq, për të...

MIRATOHET DEKLARATA E LIDERËVE SHQIPTARË NË SERBI MBI TË DREJTAT E NJËJTA ME SERBËT NË KOSOVË

Shkruan: N. Stevanoviq Bujanoc, 16. mars 2023. Përfaqësuesit politikë dhe institucionalë të shqiptarëve në Bujanoc, Preshevë dhe Medvegjë kanë publikuar një...

KOMUNA: NË PANAIRIN E BLETARISË NË BUJANOC, EKSPOZUES NGA I GJITHË BALLKANI

Bujanoc, 17. mars 2023. Bujanoci të shtunën (18 mars) do të presë bletarë nga i gjithë rajoni në Panairin e shtatë ndërkombëtar të bletarisë “Bleta nuk...

PROBLEME NË SNS: ALLEKSIQ KËRKON SHKARKIME NË VETERINË DHE SHTËPI TË DHËNDETIT, MITROVIQ THOTË SE KOMENTET NË PARTI JANË E DREJTË E SECILIT INDIVID

Shkruan: N. Stevanoviq Bujanoc, 15. mars 2023. Nënkryetari i këshillit lokal të SNS-së në Bujanoc, Millovan Aleksiq, është i pakënaqur me punën e drejtorit të...

KLUBET SERBE NGA BUJANOCI KËRKUAN NDIHMË NGA VUÇIQI

Shkruan: I Jovanoviq Bujanoc, 15. mars 2023. Përfaqësuesit e klubeve sportive serbe në Bujanoc, të martën kanë pasur një takim me shefin e kabinetit të...

LAJÇAK: NUK SYNOJMË QË DIKUSH TË FITOJË OSE TË HUMBË

Bujanoc, 14. mars 2023. “Nëse nuk ka Asociacion të komunave serbe, nuk ka marrëveshje”, tha përfaqësuesi special i Bashkimit evropian për dialogun ndërmjet...