fbpx

Kategorija: KORONA

NË BUJANOC 6 TË PREKUR ME COVID – 19, NË NIVEL QARKU 69

Bujanoc, 24. shkurt 2022. Nga 284 të testuar të mërkurën për Covid – 19 në rrethin e Pçinjës, 69 janë pozitivë, ndërsa sipas raportit të fundit në...

16 BUJANOCAS TË INFEKTUAR ME COVID – 19

  Bujanoc, 23. shkurt 2022. Në 24 orët e fundit infeksioni me Covid – 19 është konfirmuar edhe te 16 banorë të Bujanocit, thuhet në raportin e fundit nga...

NË SPITALIN E VRANJËS GJATË SHKURTIT KANË VDEKUR 24 PACIENT ME COVID – 19

  Bujanoc, 22. shkurt 2022. Në 24 orët e fundit janë konfirmuar tre të vdekur në spitalet Kovid të Qendrës Shëndetësore në Vranjë, njoftuan të martën...

EDHE 13 RASTE POZITIVE NË BUJANOC

  Bujanoc, 21. shkurt 2022. Sipas të dhënave të Entit për mbrojtjen e shëndetit publik në Vranjë, gjatë fundjavës në Bujanoc janë regjistruar 13 raste...

NË BUJANOC 12 RASTE POZITIVE ME COVID – 19, NË NIVEL QARKU 127

Bujanoc, 17. shkurt 2022. Në 24 orët e fundit në Bujanoc janë regjistruar 12 raste të infektimit me virusin korona, thuhet në raportin e fundit nga Shtëpia e...

VETËM 9 RASTE TË REJA NË BUJANOC

Bujanoc, 14. shkurt 2022. Sipas raportit të fundit të Shtëpisë së Shëndetit, në 24 orët e fundit në Bujanoc janë regjistruar 9 raste të infektimit me Covid...

ORARI I PUNËS GJATË FESTAVE NË AMBLANCËN KOVID TË SHTËPISË SË SHËNDETIT

Shkruan: D. Stoshiq Bujanoc, 14. shkurt 2022. Gjatë ditëve të festës më 15 dhe 16 shkurt Shtëpia e Shëndetit në Bujanoc do të punojë me dy mjekë para dite dhe...

RËNIE E RASTEVE ME COVID -19, NË BUJANOC 29 TË PREKUR

Bujanoc, 11 shkurt 2022 – Në Bujanoc dje janë konfirmuar 29 raste të reja të infektimit me Covid-19, thuhet në raportin e fundit të Shtëpisë së shëndetit....

NË BUJANOC 45 TË PREKUR ME COVID – 19

Bujanoc, 9. shkurt 2022. Në Bujanoc janë regjistruar 45 raste të reja të infektimit me virusin korona, thuhet në raportin e fundit nga Enti për mbrojtjen e...

NË BUJANOC 44 TË PREKUR ME COVID – 19

Bujanoc, 8. shkurt 2022. Në Bujanoc janë regjistruar 44 raste të reja të infektimit me virusin korona, thuhet në raportin e fundit nga Enti për mbrojtjen e...