fbpx

Kategorija: QYTETI

DREJTORI I KOMUNALISË: SHITËSIT AMBULANT NUK PAGUAJNË TAKSËN, NGA 1 MARSI TË GJITHË BRENDA TREGUT

Bujanovaçke, 8 shkurt 2021 Bujanovac, 8 shkurt 2021 – Shitësve ambulant që të hënave i shesin mallrat e tyre në rrugët afër tregut, iu është dhënë afat...

INSPEKTORËT KOMUNAL NDALOJNË SHITJEN AMBULANTORE NË RRUGË

Bujanoc, 8 shkurt 2021 – Që nga mëngjesi i sotëm inspektorët komunal kanë ndaluar shitjen e produkteve në rrugët afër tregut të gjelbërt në Bujanoc. Siç na...

SOT NDËRPRERJE TË RRYMËS NË LLOPARDINCË DHE DISA PJESË TË TËRNOCIT

Bujanoc, 5 nëntor 2020 – Llopardinca, mahalla Trup dhe ajo e Strukarëve në Tërnoc, si dhe të gjitha fshatrat e zonës Lugina e zezë – Maltërnoc –...

VAZHDON PAQARTËSIA RRETH ASFALTIMIT TË RRUGICËS BORA STANKOVIQ

Shkruan: N. Stevanoviq Bujanoc, 2 nëntor 2020. Edhe për një kohë shoferët do të thyejnë veturat e tyre në rrugicën Bora Stankoviq sepse nuk dihet se kur do të...

EDHE PËRKUNDËR PREMTIMEVE, ENDE ASGJË NGA ASFALTIMI I RRUGËVE NË BUJANOC

Shkruan: N. Stevanoviq   Bujanoc, 22 tetor 2020. Edhe pse është paralajmëruar për sot, nuk ka asgjë nga fillimi i asfaltimit në qendër të Bujanocit, kështu që...

KOMUNA: ASFALTIMI I RRUGËS KRYESORE FILLON PAS NJË JAVE, NGECJET PA FAJIN TONË

Shkruan: N. Stevanoviq Bujanoc, 15 tetor 2020. Asfaltimi i rrugës kryesore në Bujanoc do të fillojë pas një javë, i tha Bujanovaçkes zyrtar i Administratës...

QYTETARËT TË PAKËNAQUR MENDËRPRERJET E SHPESHTA TË RRYMËS, NË EES NUK FLASIN PËR SHKAKUN E PRISHJEVE

Shkruan: N. Stevanoviq Bujanoc, 12 tetor 2020. Ndërsa qytetarët, dhe posaçërisht gastronomët, po ankohen për ndërprerjet përditshme të energjisë elektrike në...

TOLLOVINË NË QENDËR TË BUJANOCIT EDHE MË SHUMË PO E KOMPLIKON SINJALIZIMI I TRAFIKUT

Bujanoc, 7 tetor 2020 – Situata tashmë konfuze në qendër të Bujanocit është komplikuar edhe më shumë  nga sinjalet e trafikut që po i pegon shoferëve....

DITËN E HËNË, DEDIKIM I NXËNËSVE TË BUJANOCIT PËR FËMIJËT E SËMURË

Bujanoc, 7 tetor 2020. (Foto ilustrim) – Një grup mësuesish nga Shkolla “Shën Sava”, të prirë nga Ivana Maniq – Tasiq dhe Ivana Mitroviq,...

POLICIA PO E RREGULLON KOMUNIKACIONIN TE ISH-KOMITETI PAS NJË REAGIMI TË BUJANOVAÇKES

Bujanoc, 29 shtator 2020 – Policia e trafikut filloi rregullimin e trafikut në qendër të Bujanocit pas bllokimeve të përditshme të trafikut të shkaktuara...