fbpx

Kategorija: QYTETI

ZEMËR PËR BUJANOCIN: KY ËSHTË QYTETI YNË (video)

Shkruan: N. Stevanoviq Bujanoc, 9. maj 2022. Instalacioni “Unë e dua Bujanocin”, si simbol i ri i qytetit, u zbulua sot solemnisht me rastin e Ditës së Komunës...

SIMBOLI I BUJANOCIT VENDOSET PËRBALLË KOMUNËS

Bujanoc, 7. maj 2022. – Simboli i Bujanocit së shpejti do të vendoset në sipërfaqen me bar të sheshit të qytetit përballë ndërtesës së komunës, ku të...

SËRISH ZJARR NË DEPONINË E BUJANOCIT

  Bujanoc, 23. mars 2022. Deponia e qytetit të Bujanocit sërish po digjet, ndërsa zjarrin që po vazhdon që nga e enjtja, punëtorët e “Komunalisë” të...

ORARI I PUNËS GJATË FESTAVE NË AMBLANCËN KOVID TË SHTËPISË SË SHËNDETIT

Shkruan: D. Stoshiq Bujanoc, 14. shkurt 2022. Gjatë ditëve të festës më 15 dhe 16 shkurt Shtëpia e Shëndetit në Bujanoc do të punojë me dy mjekë para dite dhe...

NDOTJA E AJRIT NË BUJANOC DO TA MATET DY MATËS

  Bujanoc, 31 janar 2022 – Këtë javë në Bujanoc do të vendosen dy aparate për matjen e cilësisë së ajrit, të cilat janë blerë nga shoqata e re...

UJI I PIJSHËM NË KOMUNËN TONË ËSHTË NË RREGULL, THONË KOMPETENTËT

  Bujanoc 21 janar 2022. – Uji i pijshëm, me të cilin qytetarët e komunës së Bujanocit furnizohen nga NP “Komunalia” i nënshtrohet kontrollit përkatës...

PAS PUBLIKIMIT NË BUJANOVAÇKE, VENDOSEN PLLAKA TË REJA TE PARKU

  Shkruan: N. Stevanoviq Bujanoc, 23 dhjetor 2021. – Në më pak se 24 orë nga publikimi i portalit tonë për pllakat e plasaritura në trasenë e re afër...

BUJANOCI NË UJ PAS ASFALTIMIT TË RRUGËS KRYESORE

  Shkruan: N. Stevanoviq Bujanoc 8 dhjetor 2021. – Ndonëse është rikonstruktuar vetëm pak muaj më parë, rruga kryesore në Bujanoc është nën ujë sa...

QYTETARËT PYESIN PUSHTETIN SE KUR DO TË NDALEN PUNËSIMET PARTIAKE NË BUJANOC

Shkruan: N. Stevanoviq Bujanoc, 2 dhjetor 2021. – Qytetarët e komunës së Bujanocit kërkojnë përgjigje nga autoritetet lokale për pyetjet si “kur do të...

JANË SIGURUAR FONDET PËR BLERJEN E “MERIMANGËS”, POR KA NJË ARSYE PSE BUJANOCI NUK E KA ENDE NJË TË TILLË

  Shkruan: D. Stoshiq Bujanoc, 26 Nëntor 2021. – Ekziston edhe plani edhe mjetet e ndara, rreth 2.5 milionë dinarë, për blerjen e automjetit “merimangë”,...