Kategorija: SHQIP

ZEMAJ POROSI SHQIPTARËVE NË BUJANOC: SHËROHENI LIRSHËM NË SERBI

Shkruan: N Stevanoviq Bujanoc, 8 gusht 2020 – Unë erdha në Bujanoc për t’u thënë qytetarëve që të mjekohen lirshëm dhe se për shërbime mjekësore...

ARIFI E MUSLIU KONVOKUAN SEANCËN KONSTITUIVE TË KUVENDIT, MITROVIQ MOHON TË KETË MARRËVESHJE PËR KOALICION

Shkruan: N. Stevanoviq Bujanoc, 15 korrik 2020. Me kërkesën e 14 këshilltarëve të Partisë demokratike (PD) të Nagip Arifit dhe Lëvizjes për progres demokratik...