fbpx

Kategorija: SPORT

KLUBET SPORTIVE PËRFITUAN PAS RISHQYRTIMIT TË VENDIMIT PARAPRAK NGA KOMISIONI

Shkruan: N. Stevanoviq Bujanoc, 4 qershor 2021. –Komisioni për Sporte i Komunës së Bujanocit miratoi një propozim të ri për shpërndarjen e fondeve klubeve...

KLUBET DHE SPORTISTËT NGA BUJANOCI TË PAKËNAQUR ME PREMINË E NDARË PËR KF “TËRNOCI”

Shkruan: N. Stevanoviq Bujanoc, 2 qershor 2021(foto ilustrim) –Sportistë të shumtë të Bujanocit, klube dhe tifozët e tyre, përmes komenteve në profilin tonë...

KUR ARIFI QAROS: FUTBOLLISTËVE TË TËRNOCIT PREMI NGA BUXHETI I KOMUNËS

Shkruan: N. Stevanoviq Bujanoc, 1 qershor 2021(foto ilustrim) – Futbollistët e KF “Tërnoci” do të marrin një premi nga buxheti në shumë prej 300.000...

PËR KF TËRNOCI MË SË SHUMTI PARA NGA BUXHETI, KRITERET NUK DIHEN

Shkruan: N. Stevanoviq Bujanoc, 23 prill 2021.-Klubi i futbollit “Trnoci” nga Tërnoci i Madhë nga buxheti i Komunës së Bujanocit do të përfitoj 30...

KOMUNA E NDËSHKON KF “TËRNOCI” PËR SHKAK TË PRANISË SË PUBLIKUT NË DERBI

Shkruan: N. Stevanoviq Bujanoc, 21 nëntor 2020 – Pas ndeshjes së zhvilluar më 8 nëntor në Tërnoc, e cila u luajt para rreth 1000 spektatorëve, pavarësisht...

NJË VRAJALI NË KLUBIN E FUTBOLLIT NGA GJIROKASTRA: JAM ME FAT QË JAM KTHYER NË SHQIPËRI

Bujanoc, Vranjë, 24 gusht 2020 (Foto Instagram) – Marko Jovanoviq(33), trajner futbolli nga Vranja, mori përsipër ekipin e Ljuftetarit nga Gjirakostra, një...