KAD ALBANCI SLAVE: „Ubij, zakolji, da Srbin ne postoji“(VIDEO)

Video možete preuzeti ovde. skandiranje-ubij.mov_snapshot_00.26_[2015.10.11_23.32.54]

BUJANOVAC, 11. oktobar 2015. (Bujanovačke) – Grupa od stotinak Albanaca je večeras u centru Bujanovca, slaveći plasman fudbalske reprezentacije Albanije na Evropsko prvenstvo, uz vatromet i nacionalna obeležja, uzvikivala“Ubij, zakolji, da Srbin ne postoji!“

Na amaterskom video snimku do koga su došle Bujanovačke, jasno se čuje ovo skandiranje, a prema komentarima naših čitalaca, grupa je sa trga organizovano prošetala okolnim ulicama, klicajući i UČK!

Pre toga je kolona od desetak automobila prošla gradskim ulicama, uz sirene i skandirajući Albaniji, o čemu možete pročitati OVDE.

Fudbalska selekcija Albanije napravila je istorijski uspeh pošto se, nakon večerašnje pobede nad Jermenijom u gostima od 3:0, po prvi put plasirala na evropsko prvenstvo.

Albanija je bila u grupi sa Srbijom, koja je neuspešno završila kvalifikacije jer je još ranije izgubila šanse za plasman u Francusku sledeće godine. Srbija je u četvrtak pobedila Albaniju u gostima sa 2:0. Podsetimo da je prošle godine utakmica Srbije i Albanije u Beogradu prekinuta zbog nereda.




5 thoughts on “KAD ALBANCI SLAVE: „Ubij, zakolji, da Srbin ne postoji“(VIDEO)

  1. arda

    marija sedi i ne jedi po mnogo jer su tebe albanci vratili u zivot,a i znas zbog sta su te vratili,bas ti ne trbas lose da pricas o albancima

    Reply
  2. Eh

    E pa i vi to radili pa nikom nista,vidite kako je to,vi jos gore,celi stadion,a u nasem stadionu nije bilo nijaden incident!

    Reply
  3. CEBIC

    MOLIM BOGA SVAKI DAN DA PUSTU JUNAKA MILORADA ULEMEKA AK LEGIJA NA SLOBODU PA CE DA VIDIMO AKO ONDAK SMEJU DA SKANDIRAJU A ZA G. VUCICA SRAM TE BILO OVO MORAS DA SREDIS NEMO SE BRE SLIKTATI VISE NEGO JAKO SNAZNO BRUTALNO I ODLUCNO KRATKO JASNO URADI NESTO BRE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    Reply
  4. Anka

    Da li je moguce? Tolika mrznja? Sramota! Sve je to politika. Drzavo, da vidimo kako ces sada da reagujes! Da li ce se setiti neko od ovlascenih organa da preduzme nesto? Politicari, gde ste sada? Javite se! Bruka i sramota!!!

    Reply
  5. Marija Backic

    Sram da vas bude! Ciji hleb jedete? Gde zivite! Ako vam se Srbija i Srbi ne svidjaju, odlazite konacno odavde! Ali vi sedite opet u SRBIJI gde jedete SRPSKI HLEB, jer nigde u svetu ne smete da budete toliko SILNI kao ovde, ali ne brinite jednog dana ce tome doci kraj!

    Reply

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *