Šaip Kamberi novi predsednik opštine

Bujanovac, 16. Maj 2016. – Šaip Kamberi novi je predsednik Opštine Bujanovac. On je u ponedeljak većinom glasova odbornika izabran na prvoj redovnoj sednici SO.

Za Kamberija su glasali odbornici njegove PDD, PDP, Za bolji Bujanovac Stojanče Arsića, Srpska lista i jedan romski odbornik.

Ove stranke su u subotu napravile koalicioni sporazum a u opoziciji su ostali DP Nagipa Arifija, dosadašnjeg predsednika i lista oko SNS.

Kamberi je diplomirani pravnik a na čelu Bujanovca bio je od 2008-2012.

Ranije danas Jonuz Musliju (PDP), predsednik Nacionalnog saveta Albanaca, izabran je za šefa lokalnog parlamenta, a tu funkciju obavljao je i u prethodnom sazivu.




3 thoughts on “Šaip Kamberi novi predsednik opštine

  1. Prodane duse

    Nova koalicija se zalaze za ekonomski oporavak i nova radna mesta, a u opstinskom vecu, koje je vlada na opstinskom nivou, sede Tome Davko (osnovna skola), Tasa mladji (porodicna opstina), Sasa Arsic (sin Stojance Arsica – porodicna opstina)… Da li ce oni obezbediti radna mesta za gradjane Bujanovca?!

    Reply
  2. Saip jos malo na vlasti

    E moji Srbi, kako vas nije sramota, zar jedino sns-u smeta to sto je Jonuz terorista i sto hoce Bujanovac da odvoji od Srbije i naziva ga Istocnim Kosovom…A Tasa navodni veliki Srbin prvo sto je uradio postavio je rodjenog brata za opstinskog vecnika…e moji Srbi!!!

    Reply
    1. Rada

      SNS/u Jonus nije smetao do ovih izbora..uz pomoc Jonusa Miki Pop, veliki intelektualac je izabran za direktora vrtica da bi mogao da onanise iznad kamera kojima je pokrio ceo vrtic..da vidi da li su virsle koje deci sluzi za dorucak dovoljno kuvane :D.FUJ, treba da gorite kao Rim, Vucic treba da raspusti SNS ODMAH!!!

      Reply

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *