Vranje: Palmini u vlasti, novi direktori javnih preduća

Na današnjoj sednici Skupštine Grada Vranja imenovani su i vršioci dužnosti direktora u javnim preduzećima „Vodovod“, JKP „Komrad“, Sportska hala, Turistička organizacija kao i u Domu zdravlja

VRANJE, BUJANOVAC, 22. jun 2016. (Izvor: Vranjske) – Odbornička grupa Jedinstvene Srbije (JS) prišla je vladajućoj koaliciji u Vranju koju su na konstitutivnoj sednici formirali SNS i SDS. Sedmoro Palminih odbornika uvećali su glasački kapacitet vladajućih stranaka na 46 mandata, od ukupno 65 odbornika u skupštini. U opoziciji ostaju SPS sa 15 i DS sa 4 mandata.

Odbornici JS su već od danas na sednici skupštine grada glasali za sve odluke koje predlaže vladajuća većina. Dejan Manić do momenta objavljivanja ove vesti nije odgovarao na telefonske pozive novinara portala „Vranjske“ i nije zvanično potvrdio ulazak JS u vlast.

Prema neproverenim glasinama JS su za ulazak u vlast ponuđena mesta direktora javnih ustanova Apoteka Vranje i Istorijski arhiv, te funkcija pomoćnika gradonačelnika.

Na današnjoj sednici Skupštine Grada Vranja imenovani su i vršioci dužnosti direktora u javnim preduzećima „Vodovod“, JKP „Komrad“, Sportska hala, Turistička organizacija kao i u Domu zdravlja.

Za vršioca dužnosti direktora „Vodovoda“ imenovan je diplomirani ekonomista Goran Đorđević, za v.d. direktora „Komrada“ diplomirani inženjer poljoprivrede Momir Stojilković, a za direktora Sportske hale diplomirani inženjer organizacionih nauka Borivoje Janjić.

Novi direktor Turističke organizacije je diplomirani ekonomista Dejan Tasić, a v.d. direktora Doma zdravlja u Vranju doktor stomatologije Dragan Đošić. Imenovani su i članovi školskih odbora u pojedinim osnovnim i srednjim školama, kao i članovi stalnih radnih tela Skupštine grada Vranja.

IMG_1721

Vodovod: Đorđević

Goran Đorđević rođen je 1967. godine, diplomirao ekonomiju u Nišu 1993. godine. Počeo je u „Koštani“ gde je radio do 2000. godine kada prelazi u privatnike. Jedan je od osnivača preduzeća „Sanč“. Bio je i gradski većnik, pa direktor Direkcije za izgradnju. Trenutno je na poziciji genseka vranjskog SNS-a. Govori ruski, italijanski i engleski.

IMG_1712

Komrad: Stoiljković

Momir Stoiljković iz SNS rođen je 1961. godine. Poljoprivredni fakultet u Zemunu završio je 1986. godine i zaposlio se u Poljoproduktu. U privatnike prelazi posle 2000. godine, a poslednjih godina radio je u privatnom preduzeću „Nutriko“.

Borivoje Janjić rođen je 1957. godine, 1982. godine diplomirao na FON u Beogradu. Radio je u „Alfi“, a 2013. prešao u Gradsku upravu. Dejan Tasić iz SDPS rođen je 1978. godine. Radio je Viner štediše osiguranju i firmi „Pegazus“. Dragan Đošić, stomatolog specijalista oralne hirurgije, rođen je 1956. godine, diplomirao u Nišu. Radio je u Domu zdravlja odakle je otišao 2014. godine uz socijalni program. Izvesno vreme bio je načelnik stomatologije.

 




Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *