Ombudsman Saša Janković sutra u Vranju

On će se tokom ove posete najpre sastati sa zamenikom gradonačelnika Vranja Igorom Andonovim, a potom i sa višom tužiteljkom Danijelom Trajković. Janković je zatražio i susret sa načelnikom Policijske uprave Vranje Igorom Živkovićem, ali se još uvek čeka potvrda iz MUP za ovaj sastanak

BUJANOVAC, VRANJE, 19. oktobar 2016. (foto MC) – Zaštitnik građana Saša Janković posetiće Vranje u četvrtak 20. oktobra.

On će se tokom ove posete najpre sastati sa zamenikom gradonačelnika Vranja Igorom Andonovim, a potom i sa višom tužiteljkom Danijelom Trajković.

Janković je zatražio i susret sa načelnikom Policijske uprave Vranje Igorom Živkovićem, ali se još uvek čeka potvrda iz MUP za ovaj sastanak.

Zaštitnik građana će, takođe, u popodnevnim časovima razgovarati sa predstavnicima lokalnog nevladinog sektora, a predviđen je i intervju za lokalnu TV Info puls.

U 19 časova zaštitinik građana učestvovaće na tribini sa temom „Prava građana u Srbiji – na papiru i u stvarnosti“ u Skupštini grada Vranja i odgovarati na pitanja građana.

Učesnici tribine, osim Jankovića, biće i zamenik gradonačelnika Vranja Igor Andonov i direktor Komiteta pravnika za ljudska prava (Yucom) Milan Antonijević. Moderator je Elvira Tot.




Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *