Kanal kod Sportskog centra, opasnost i ruglo

Njenom celokupnom dužinom od par stotina metara, kako nezvanično saznaju „Bujanovačke“ , postavljena je instalacija za brzi internet, čime je fakultetska zgrada dobila konekciju

BUJANOVAC, 26. septembar 2017. – Uzana trasa, koja od trotoara pored zgrade sa kancelarijama RFZO i NSZ vodi ispred Sportskog centra „Mladost“ do odeljenja subotičkog Ekonomskog fakulteta u Bujanovcu, već nekoliko meseci „čeka“ na asfaltiranje.

Njenom celokupnom dužinom od par stotina metara, kako nezvanično saznaju „Bujanovačke“ , postavljena je instalacija za brzi internet, čime je fakultetska zgrada dobila konekciju.

Kanal je zatrpan do određene visine, do predviđenog budućeg sloja asfalta, ali ostala je praznina. Ne samo da ugrožava bezbednost prolaznika i vozila, već predstavlja svojevrsno ruglo grada.

Izvođač radova, kome je pripao ovaj deo posla, još nije našao za shodno da izvrši preuzetu obavezu.

Leto je već prošlo, počele su jesenje kiše, a bliži se zima, sa snegom i poledicom…

U bujanovačom Sportskom centru „Mladost“, zbog nečije nebrige, kako vele, nisu u mogućnosti da vrate betonske žardinjere na njihovo uobičajeno mesto, tamo gde su bile pre početka radova na ovoj trasi koja opominje na opreznost i nebrigu.




Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *