BERAT ĐIMŠITI, FUDBALER ALBANIJE RODOM IZ TRNOVCA, U LJUBAVI SA TOP MANEKENKOM ALISOM MENKOVIĆ

Veze reprezentativca Albanije Berata Đimšitija rodom iz Velikog Trnovca i Alise Menković, manekenke iz mešovitog braka, privlači veliku pažnju medija u Švajcarskoj gde zajedno žive

Berat Đimšiti je fudbaler švajcarskog Ciriha i reprezentativac Albanije. Mlad je, ima tek 21 godinu i ako je verovati stručnjacima pred njim je lapa karijera. Berat je, inače, poreklom iz Velikog Trnovca i igrao je za mlađe selekcije reprezentacije Švajcarske, ali je odlučio da u seniorskoj konkurenciji obuče dres crveno-crnih orlova.

Za ovog mladića, međutim, zainteresovali su se mediji ne samo zbog njegovog fudbalskog umeća, već i zbog emotivne veze sa Alisom Menković, jednom od najlepših manekenki u Švajcarskoj. Ova lepotica je dete iz mešovitog srpsko-albanskog braka, a portal “Albeu” piše a “Lugina Lajm” prenosi da ovaj par izaziva veliku pažnju švajcarskih medija.

berat

Berat je rođen u Cirihu gde živi sa Alisom na kojoj mu, pišu mediji, mnogi zavide. A sva je prilika da su i Alisa i Berat lišeni svih predrasuda, tako karakterističnih za ovo podneblje. Ili, u prevodu, ljubav ne zna za granice.

 

 

 




Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *