MATIĆ: Srpska lista do kraja novembra

BUJANOVAC, 09. novembar  2015. (Bujanovačke) –  „Srpska lista“ za predstojeće lokalne izbore u Bujanovcu još nije gotova, ali su glavni politički akteri sigurni da će stranke koje okupljaju Srbe na izbore izaći zajedno.

zivota_matic

Života Matić, šef Opštinskog odbora Partije ujedinjenih penzionera Srbije (PUPS) u Bujanovcu, od koga je i potekla inicijativa, tvrdi da „razgovori idu polako, ali sigurno“ i da će njihov rezultat biti saopšten do kraja ovog meseca.

– Mi smo započeli ovaj posao, pa ga moramo i završiti. Do kraja novembra,više sam nego siguran, imaćemo rezultat. Rezultat će biti pozitivan, jer tako mora biti u trenutnoj političkoj situaciji – kaže  za “Bujanovačke“, Matić, koji je od Radne grupe jedini ovlašćen za kontakte sa  medijima.

Matić kaže da se, s obzirom na njegovu delikatnost, posao odvija dobro i da su sve trenutne aktivnosti u krugu jedne radne grupe, koja treba da predloži kvote za sve srpske političke subjekte.

-Na dobrom smo putu. Radimo intenzivno. Da nisam optimista davno bih to napustio. Tu negde oko 29. novembra saopštićemo rezultat koji će, kako rekoh, biti dobar za Srbe. Mi u Bujanovcu definitivno moramo imati jednu listu, jer nas je tako malo da bismo se delili – kaže Matić.

 
2 thoughts on “MATIĆ: Srpska lista do kraja novembra

  1. ALEKSANDAR D. POPOVIC

    Zivota, samo velikomo upornoscu se moze postici zeljeni uspeh ne samo tvojeg PUPS-a, vec i celog srpskog zivlja u Bujanovcu, tj ono sto je dosad sprski korpus kostalo 6 predstavnika srba u lokalnom parlamentu. Zelim ti puno uspeha kao i celom srpskom korpusu u Bujanovcu.

    Reply

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *