Vučić otvara zgradu fakulteta i „kružni tok“

Kružni tok je jedna od najvećih investicija ove godine u Bujanovcu

BUJANOVAC, 16. novembar  2015. (Bujanovačke) – Premijer Aleksandar Vučić će u utorak otvoriti novu zgradu Ekonomskog fakulteta iz Subotice – Odeljenja u Bujanovcu – saznaju Bujanovačke.

Ek.fak.

Prema najavama, premijer će svečano pustiti u saobraćaj  modernu raskrsnicu na ulazu u grad – „kružni tok“ kojim će trajno biti rešen saobraćajni čvor između magistralnog puta i gradske saobraćanje infrastrukture.

„Bujanovačke“ saznaju da će otvaranju zgrade Ekonomskog fakulteta i predaji u saobraćaj kružnog toga, prisustvovati „najviši predstavnici“ Vlade Srbije, ministri i nekoliko državni sekretara, predstavnici Univerziteta u Novom Sadu, Korordinacionog tela i druge brojne zvanice.

Odeljenje Ekonomskog fakulteta u Bujanovcu, koje je otvoreno 2011. godine, sa 89 brucoša koji su ove godine upisali studije, ima nešto manje od 400 studenata. Investitori ovog objekta su Vlada Srbije i lokalna samouprava, a izvođač radova je GP „Tončev gradnja“ iz Surdulice.

Kružni tok na ulazu u grad je jedna od najvećih investicija ove godine u Bujanovcu. Radovi na izgradnji, koji staju 87.000.000 dinara, počeli su 18. septembra, investitori su Koordinaciono tečo za jug Srbije i lokalna samouprava, a izvođač radova GP „Saba Belča“ iz Preševa.

 

 




Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *