Milković osniva Seljačku stranku

Odbor Ujedinjene seljačke stranke na izborima će u koaliciji sa SNS

BUJANOVAC, 5. februar 2016. (Bujanovačke) – Miodrag Milković, direktor bujanovačke Veterinarske stanice, osniva odbor Ujedinjene seljačke stranke čije je sedište u Srvljigu. Osnivačka skupština održaće se u nedelju, u „maloj sali“ Doma kulture u Bujanovcu.

Milković kaže da će stranka na lokalnim izborima nastupiti u bloku koji bude predvodila Srpska napredna stranka.

– Naša stranka zalaže se za razvoj sela i poljoprivrede i u Opštinskom odboru naći će se ljudi sa sela – otkriva Milković glavni programski cilj stranke.

Milković je, sa još jednim odbornikom, krajem prošle godine napustio Grupu građana čiji je lider bio zajedno sa Stojančom Arsićem. Njih dvojica su sa pet odbornika činili najjaču  srpsku grupaciju koja ukupno broji 11 odbornika, a rastali su se posle 15 godina saradnje.

Milković početkom godine za naš portal rekao kako se ne slaže sa Arsićevom tezom da jedna lista svih bujanovačkih Srba ne može da uspe, što je i razlog njihovog razlaza.

-Mi smatramo da je to pogrešno mišljenje, da je zasnovano na ličnim interesima i da je baš sada nastupio trenutak kada srpski birački korpus treba da stane iza jedne liste – objasnio je Milković.

 




8 thoughts on “Milković osniva Seljačku stranku

  1. Pera

    Toliko mudrosti, latinskih izreka i svega ostalog, iz udobnog kutka posmatrača….bezbedni i zaštićeni…Želite da Vam bude bolje? Izvolite, uključite se u politiku, odlučujte, ako se izborite i dokažete…ili..nastavite sa kritikama, ionako ste anonimni.

    Reply
    1. Milan

      Kaže se iz ‘tople fotelje’, Pero.
      A i ne vidim da ste ovde ostavili ime oca, izvod iz katastra i JMBG i tako odbacili teške okove potpune anonimnosti.

      Reply
      1. Pera

        Ja sam ovde nebitan…ako već nekoga kritikujete, pružite mu šansu da Vam uzvrati.
        “ Ja sam kobac, možda sam visok dva metra, ali ti me ne vidiš…“

        Reply

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *