Novi razgovori srpskih stranaka, bar dve liste izvesne

Dobro obavešteni izvori bliski pregovaračima kažu da je malo verovatno da će večerašnjem sastanku prisustvovati Arsić jer je sasvim izvesno da će on za lokalne izbore okupiti svoju listu. Međutim, izgleda da i Arsić i dalje razmišlja, pa se u obaveštenim krugovima spekuliše da je već odbio ponude nekih stranaka čiji lideri razmišljaju da kod njega pređu sa SNS liste

BUJANOVAC, 25. februar 2016. – Lideri većine stranaka koje okupljaju bujanovačke Srbe sastaće se i večeras u prostorijama SNS, kako bi „približili stavove“ oko formiranja široke izborne koalicije.

Prema saznanjima Bujanovačkih, sasvim je verovatno da sastanku neće prisustvovati Stojanča Arsić, koji je ranije za naš portal rekao kako nije zadovoljan sa dva mandata, koliko su mu naprednjaci ponudili u prvih 15 na zajedničkoj listi.

Kako smo već objavili, posle sastanka u nedelju, osim Arsića ponudu SNS odbio je i SDS Bobana Pavlovića, dok je Božidar Anđelković, iako nezadovoljan jednim mandatom, rekao da će o učešću na listi čiji je stožer SNS odlučiti stranački organi.

Dobro obavešteni izvori bliski pregovaračima kažu da je malo verovatno da će večerašnjem sastanku prisustvovati Arsić jer je sasvim izvesno da će on za lokalne izbore okupiti svoju listu. Međutim, izgleda da i Arsić i dalje razmišlja, pa se u obaveštenim krugovima spekuliše da je već odbio ponude nekih stranaka čiji lideri razmišljaju da kod njega pređu sa SNS liste.

Kako god, najrealnija mogućnost prema sadašnjim procenama je da će na izborima, čije se raspisivanje očekuje, Srbi moći da glasaju za najmanje dve liste. Kažemo „najmanje dve“ jer je trenutno nejasan status Jedinstvene Srbije, koja će najverovatnije, kao i 2012, sama na izbore kada je osvojila 600 glasova ali nije prešla cenzus pa su ti gflasovi otišli najjačoj stranci.




One thought on “Novi razgovori srpskih stranaka, bar dve liste izvesne

  1. Nagipovici

    Arsic i Pavlovic rade za Nagipa, on ce im i finansirati kampanju dragi moji sugradjani, da posle izbora nastave sa unistavanjem svega sto je srpsko i sa punjenjem svojih dzepova ako ih u tome ne sprecimo!

    Reply

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *