Bici Komerc: Opština nam otima imovinu

Tvrdeći da mu je opštinska uprava bespravno oduzela parcelu za izgradnju kružnog toka, javnosti se preko našeg portala obratio Hatez Fazliju, iz Kompanije Bici Komerc. Njegovo saopštenje prenosimo u celosti

BUJANOVAC, 24. mart 2016 – Poštovani sugrađani Bujanovca i ostali, u ime kompanije „Bici Commerce“ iz Bujanovca, i u ime porodice Bici iz Samoljice izlazimo sa sledećim  saopštenjem za javnost.

12899806_1161419510556548_1553893792_n

Zgrada Kompanije na ulazu u grad

Lokalna samouprava Bujanovac, kroz Odjelenje za urbanizam sa Bastri Mehmetijem  i Sladjanom Stojanović, opštinskim pravobraniocem Radetom Ristićem, a na čelu sa predsednikom opštine Nagipom Arifijem, vrši represiju u svakom pogledu nad našom kompanijom, ali i drugima koji ne pripadaju njegovoj  političkoj opciji (klanu), tako što nam oduzima imovinu iskoristivši organe I Vladu Republike Srbije.

Da budem  jasan,

12476550_1161419513889881_161734525_n

Sporna parcela kod kružnog toka

Kroz opštinsku administraciju, imovinu kompanije Bici Nagip Arifi oglašava nacionalnim interesom, navodno za poboljšanje putne infrastrukture, upravo oko kružnog toka na ulazu u Bujanovac, gde mu je naša parcela navodno potrebna za trotoare i parkirališta, znajući da ovu površinu, koja je naše vlasništvo, mi koristimo za naše poslovanje. Ovim činom Arifi dokazuje da je njegov cilj uništavanje privatnog biznisa Bujanovčanima, posebno ako se zna da okolna imovina, uključujući i opštinsku parcelu, nije obuhvaćena projektom i proglašena imovinom od opšteg interesa.

Dragi sugrađani,

Kao što znate, projekat kružnog toka Nagip Arifi drži u tajnosti, kao da je reč o vojnoj tajni, a ne normalan projekat za dobrobit građana Bujanovca.

Nekoliko puta smo bili u opštini tražeći da vidimo šta je planirano za kružni tok, ali uvek bismo dobili odgovor da  projekat, navodno, nije u opštini, da je na reviziji, itd, itd ..

Na ovaj način, javno tražimo od Nagip Arifija da se izjasni zašto mu smeta „Bici Commerc“, kakvo zlo ili štetu smo naneli njemu, njegovoj porodici ili opštini Bujanovac, svim građanima Bujanovca, gde svi vrlo dobro znaju da naša firma i naša porodica daju veliki doprinos kroz razne donacije za pomoć siromašnima i ugroženima, kao i u zapošljavanju u našoj firmi bez obzira na nacionalnu ili partijsku pripadnost

Opštinska uprava je od nas da damo saglasnost za izradu projektne dokumentacije za projekat,  koju smo dali, ali za samo deo parcele od 24 m2, koliko je stajalo u zahtevu, a ne za celu parcelu od 550 m2 !!!

Ovde je očigledno da gospodinu Nagipu Arifiju 24 m2 nisu potrebna za poboljšanje putne infrastructure izgradnjom kružnog toka, ali očigledno su potrebna da zasiti vlastite apetite I da istovremeno na bilo koji način ometa delovanje privatnog biznisa u Bujanovcu.

12527847_1161419490556550_1810531366_n

Mapa kružnog toga i zgrade Kompanije Bici

Na ovaj način, javno tražimo od Nagip Arifija da se izjasni zašto mu smeta „Bici Commerc“, kakvo zlo ili štetu smo naneli njemu, njegovoj porodici ili opštini Bujanovac, svim građanima Bujanovca, gde svi vrlo dobro znaju da naša firma i naša porodica daju veliki doprinos kroz razne donacije za pomoć siromašnima i ugroženima, kao i u zapošljavanju u našoj firmi bez obzira na nacionalnu ili partijsku pripadnost …

Mi smo preduzeće  koja investira u Bujanovcu i Preševu i činimo sve dam lade zadržimo ovde a ne da ih terao kao što to čini vlast.

Hatez Fazliju




3 thoughts on “Bici Komerc: Opština nam otima imovinu

  1. Slavoljub

    Procitao sam predhodna dva komentara i jako sam odusevljen,a ponajvise sto takva firma investira i u grad i u ljude.U grad investira izgradnjom objekata,a u ljude to je posebna prica,ali nije za javnost.

    Reply
  2. Sreten

    Ovih dana Bici comerc je zagradio svoj parking plac,ofarbao lepo.ako kojim slucajem niste gost njegovog restorana bice vam probusene sve cetiri gume.Normalna stvar.on je to dobio od Opstine i nemoze da se tu niko parkira ako ne kupi nesto u njegovoj prodavnici.Veoma pametno.
    Da ne radi tako savesno sigurno ne bi imao ovoliko bogastvo.Svaka cast za svaku pohvalu.

    Reply

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *