Izbori: Ni visina ne smeta

Fotografija je nastala u ponedeljak, kada su Bujanovačke uslikale uglavnom aktiviste PDD, njih desetak, kako u glavnoj ulici, preciznije iznad nje, između dve bandere razapinju transparent sa likovima odborničkih kandidata svoje stranke

BUJANOVAC, 11. april 2016. – Mladić sa slike očigledno nema strah od visine, a da li će se poduhvat isplatiti njegovoj Partiji za demokratsko delovanje (PDD), videćemo već 24. aprila kada se posle 20 sati zatvore glasačka mesta.

Fotografija je nastala u ponedeljak, kada su Bujanovačke uslikale uglavnom mlade aktiviste PDD, njih desetak, kako u glavnoj ulici, preciznije iznad nje, između dve bandere razapinju transparent sa likovima odborničkih kandidata svoje stranke.

PDD je posle izbora 2012. otišla u opoziciju i ima nameru da se posle 24. marta vrati na vlast, a kandidat za predsednika opštine te stranke je Šaip Kamberi, koji se na toj funkciji nalazio od 2008-2012, gde ga je nasledio aktuelni prvi čovek Bujanovca Nagip Arifi iz Demokratske partije (DP). Ove dve stranke će i na ovim izborima voditi glavnu bitku za glasove albanskih birača.

Podsetimo da je PDD jedina albanska stranka koja će učestvovati i na republičkim izborima, koji se takođe održavaju 24. aprila.




Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *