Bogoljub Tomić menadžer godine

Godišnje priznanje„Kapetan Miša Anastasijević“ za najbolju kompaniju pripalo je Alfaa plamu iz Vranja, a Vinariji Aleksić, nagrada za najbolji brend na području koje pokriva Komora

BUJANOVAC, LESKOVAC, 11. maj 2016. – Bogoljub Tomić, direktor Duvanske industrije Bujanovac (DIB) proglašen je menadžera godine na području koje pokriva Regionalna privredna komora Leskovac (RPKL).

Godišnje priznanje„Kapetan Miša Anastasijević“ za najbolju kompaniju pripalo je Alfaa plamu iz Vranja, a Vinariji Aleksić, nagrada za najbolji brend na području koje pokriva Komora.

Nevenka Kostadina, suvlasnica „Ibera“ i „Inaka“ iz Bosilegrada  i predsednica tamošnjeg SNS-a proglašena je za naj-ženu u biznisu na teritoriji Pčinjskog i Jablaničkog okruga.

Priznanje „Kapetan Miša Anastasijević“, ustanovljeno je u pomen na poznatog srpskog trgovca i dobrotvora iz 19. veka, a već16 godina dodeljuje se u okviru projekta „Put ka vrhu“, koji su ustanovili agencija „Medija invest“ iz Novog Sada, Novosadski univerzitet i Privredna komora iz Leskovca.




One thought on “Bogoljub Tomić menadžer godine

  1. lepotica

    Svaka cast, duvanska propada, a direktor renovira kucu i kupuje sinu skupocen auto…. a radnici mu gladuju, a da i ne pominjemo koliko je sutnuo…. veliko zlo se nadvilo u bujanovcu i ne moze se oterati.. kazu pomaze covek… pomagao stojancu, bio rame uz rame sa PUPS i SPS, pa pomagao BIVSI lopovski DS a sada „pomaze“ SNS i mi se zavaravamo da je drugcije, borba prekomoravskih srba, a bujanovac trune i propada. Poljuste projekti jednim istim se dodeljuju nepovratna sredstva, gradi se trg mira koje se raspada za manje od godinu dana, besmislen kruzni tok jos besmislenijih proporcija, ne ulaze se u infrastrukturu… Podstice se korupcija i nerad, diplome se mogu na pijaci pazariti, sinovi odredjenih politickih aktera voze dzipa od mesecnih zarada srednjoskolskih plata, drugi pak truju ljude sa svojim „medicinskim“ zvanjem… SNS, SRS, GG TT, PS, PMS i jos par malenih stranaka magicno dobijaju glasove na lokalnim izborima, pola ovih skracenica niko i ne zna! Bujanovac – grad buducnosti!

    Reply

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *