Kozji Dol, Trgovište: Kerber na Danima preobraženja

Na samom kraju nastupaju bendovi „Radijacija 017“ i  „Goran i Ok bend“, čiji će nastup u dolini Kozjedolske reke trajati do u zoru. Po procenama organizatora, ukupno 15 programa za tri dana videće između pet i sedam hiljada stanovnika Trgovišta, Pčinje i juga Srbije

TRGOVIŠTE, BUJANOVAC, 18. avgust 2016. (foto: kozjidol.wordpress.com– U Trgovištu je počela  kulturno-zabavna i turistička manifestacije „Dani preobraženja“, koja se tradicionalno održava u Kozjem Dolu.

Miljana Zlatković, predsednica Organizacionog odbora kaže da će stanovnici Trgovišta i Pčinje tri dana uživati u pesmi, igri i zabavi.

-Naravno da je program „Dana preobraženja“ koncipiran u skladu sa opštom ekonomskom situacijom u zemlji, ali bez obzira na tu činjenicu, mi smo uspeli da za relativni malo para dovedemo, za naše uslove, vrhunske izvođače – kaže predsednica Zlatković.

„Dane preobraženja,, 17. avgusta otvorila je Jelena Kostov, a od ponoći počela je žurka uz „Dj selektu“ i „Haos animatore“.

Drugoga dana popodne, publika će videti učesnike moto krosa, a u večernjim satima uživati u muzici grupa Jolli Jumper“ i „Kerber“.

Treći, završni dan manifestacije u petak, 19. avgusta, biće  najbogatiji i najsadržajniji. Program će početi tradicionalnim narodnim saborom, a već u podne kreće program u kome će nastupiti kulturno umetnička društva iz Trgovišta, Bujanovca i Karavukova i lokalni muzičar i zabavljač Kole Car.

Posle prezentacije tradicionalnih jela iz doline Pčinje, program manifestacije  biće nastavljen koncertom trubačkog orkestra Jovice Ajdarevića.

Na samom kraju nastupaju bendovi „Radijacija 017“ i  „Goran i Ok bend“, čiji će nastup u dolini Kozjedolske reke trajati do u zoru.

Po procenama organizatora, ukupno 15 programa za tri dana videće između pet i sedam hiljada stanovnika Trgovišta, Pčinje i juga Srbije.




Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *