OŠ „B. Radičević“: Sutra svečani prijem 184 prvaka

Očekuje se da će u đačke klupe OŠ „B.Radičević“, u kojoj se nastava odvija na srpskom jeziku, ove školske godine sesti ukupno oko 1.300 učenika

BUJANOVAC, 31.avgust 2016.- U Osnovnoj školi „Branko Radičević“ u Bujanovcu, sutra, prvog dana nove školske godine biće svečano.

Nastavno osoblje i učenici starijih razreda prirediće tradicionalni prijem za đake prvake. Početak svečanosti zakazan je za 13 časova i 15 minuta.

– U prvi razred školske 2016./17. godine u našu školu je upisano ukupno 184 mališana, što je za dvadesetak više u odnosu na prošlu godinu. Njih 157 pohađaće nastavu u matičnoj školi u Bujanovcu a preostalih 27 ići će u neko od četiri izdvojena odeljenja u selima Rakovac, Srpska Kuća, Karadnik i Lopardince – kaže direktorka bujanovačke OŠ“B.Radičević“ Gordana Zlatković.

Prvi, svakako najuzbudljiviji susret sa školom, prvaci će, između ostalog, zapamtiti po mini priredbi, koju će za njih i njihove roditelje, bake, deke, tete, braću, sestre… u školskom holu prirediti đaci starijih razreda.

Potom će uslediti raspoređivanje u šest planiranih odeljenja. Očekuje se da će u đačke klupe OŠ „B.Radičević“, u kojoj se nastava odvija na srpskom jeziku, ove školske godine sesti ukupno oko 1.300 učenika.
Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *