Duvanska ponovo bez kupca

Očekujemo novi tender, a kada će on biti i po kojoj početnoj ceni, za sada ne znamo. Mi o tome ne odlučujemo. O svemu će nas obavestiti Ministarstvo privrede –kaže Bogoljub Tomić

BUJANOVAC 5. Septembar 2016. – Za Duvansku industriju Bujanovac, čija je prodaja bila zakazana za 2. septembar, nije bilo zainteresovanih kupaca, potvrdio je za “Bujanovačke” Bogoljub Tomić, direktor te firme.

boban bosa

Očekivano: Tomić

– Niko nije mogao ni očekivati da će biti zainteresovanih ponuđača s obzirom da je prodaja DIB oglašena u ovom vremenskom ciklusu javnih poziva za učešće u postupku prikupljanja ponuda. Očekujemo novi tender, a kada će on biti i po kojoj početnoj ceni, za sada ne znamo. Mi o tome ne odlučujemo. O svemu će nas obavestiti Ministarstvo privrede –kaže Bogoljub Tomić.
Poslednju u dosadašnjem nizu bezuspešnih prodaja DIB, Ministarstvo privrede oglasilo je 9.avgusta 2016. godine. Početna cena bila je oko 2,06 miliona.

U najnovijem pokušaju prodaje ponuđeno je 57,9 odsto kapitala preduzeća. Duvanska industrija Bujanovac zapošljava oko 100 radnika.
Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *