Omladina Demokratske partije: Šaipe, zašto si Srbima dao 50 odsto vlasti?

Od 1. januara 2017. Kancelarija za mlade biće prepuštena srpskim strankama, pored svega što su već dobili. Kome da se sada mladi Albanci obrate, gde će da realizuju svoje ideje i pokažu svoje talente? – pita se Omladina DP

BUJANOVAC, 10. oktobar 2016. (foto Fejsbuk stranica DP)– Ono što je vladajuća partija (PDD Šaipa Kamberija; p.u.) obećavala tokom izborne kampanje nije u skladu sa onim što se dešava u prvih 100 dana lokalne vlasti, pre svega jer je srpskim strankama ostavljeno 50 odsto vlasti – konstatovano je na sastanku Foruma mladih Demokratske partije (DP) Nagipa Arifija sa stranačkim rukovodstvom.

demokratska-p

Jedinstveni uz Arifija

Omladina DP „posebno je zabrinuta“ jer je Kancelarija za mlade prepuštena Srbima – prenose mediji na albanskom.

Od 1. januara 2017. Kancelarija za mlade biće prepuštena srpskim strankama, pored svega što su već dobili. Kome da se sada mladi Albanci obrate, gde će da realizuju svoje ideje i pokažu svoje talente? – pita se Omladina DP.

Na sastanku je, povodom sve češćih priča da neki mladi lideri napuštaju stranku, rečeno da svako ima pravo za ličnu inicijativu, ali da je omladina, kao i cela stranka, „jedinstvena i da se čvrsto drži programa svog lidera Nagipa Arifija“.

-Ovakve glasine imaju cilj da oslabe našu stranku, što je prioritet PDD – tvrdi omladina DP.

 

 

 

 

 
Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *