Vučić poranio na jug Srbije

Vučić je u nedelju ujutro, obilazeći Koridor 10, poručio da će sledeće godine biti završen kompletna trasa ovog koridora, a da će Srbija već krajem 2017. godine imati više kilometara autoputa od Hrvatske

Vranje, Bujanovac,16. oktobar 2016. (Izvor i foto Vranjske)-Posetu Aleksandra Vučića preduzeću „Alfa plam“ u Vranju mogli su ovog nedeljnog jutra da proprate jedino novinari iz Beograda koji u stopu prate premijerove aktivnosti na jugu Srbije jer je on stigao u jedno od najuspešnijih preduzeća u zemlji pola sata ranije, javio je sa lica mesta dopisnik portala Vranjske.

Svi lokalni novinari koji su se držali satnice protokola, odnosno stigli u „Alfa plam“ najkasnije u pola 11, kada je obilazak bio zakazan, propustili su ovaj događaj.

Vučić je u nedelju ujutro, obilazeći Koridor 10, poručio da će sledeće godine biti završen kompletna trasa ovog koridora, a da će Srbija već krajem 2017. godine imati više kilometara autoputa od Hrvatske.

Vučić bi prema protokolu oko 11 sati trebalo da razgovara sa građanima centru Vranja, ali je sada nejasno da li protokol koji je ranije stigao na mejlove novinara uopšte važi.

Programom boravka, gosti će u 12.10 časova prisustvovati početku radova na kolektoru JP Vodovod, koji se nalazi na putu od Železničke stanice prema selu Ćukovac.

Od 12.35 premijer će, uz pratnju domaćina iz lokalne samouprave, stići u Vranjsku Banju, gde će obići postrojenje za istraživanje geo-termalnih voda, kineske kompanije „Betek“.

Premijer i članovi visoke delegacije Vlade Srbije potom se sele u susedni Vladičin Han.

Tamo će najpre od 13.30 časova obići pogon turske kompanije „Teklas“, u kojoj će 400 radnika proizvoditi delove za automobilsku industriju.

Programom posete potom je predviđeno da premijer Vučić otvori fiskulturnu salu Osnovne škole “Sveti Sava“.

Posetu jugu Srbije, predsednik Vlade sa saradnicima završiće boravkom u opštini Surdulica.

Tu će najpre, u 15.00 časova, postaviti kamen temeljac za fiskulturnu salu Osnovne škole „Jovan Jovanović Zmaj“, a potom će, u industrijskoj zoni u Belom Polju, obići radove na izgradnji nove hale kompanije „Alfa plam“ iz Vranja.

Posetu jugu Srbije predsednik Vlade završiće oko 16.30 časova, ukolik osatnica bude ispoštovana.
Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *