Bujanovčani krili marihuanu u motoru „dačije“

Policija je, po nalogu zamenika tužioca Višeg javnog tužilaštva u Vranju, odredila zadržavnnje do 48 sati vozaču B. B. (1990) iz Vranja, suvozaču F. A. (1995) iz okoline Bujanovca, kao i A. S. (1990) iz okoline Bujanovca, koji je pronađen u svojoj kući, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga, a A. S. i krivično delo nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i ekslozivnih materija

VLADIČIN HAN, BUJANOVAC, 17. oktobar 2016. – Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Vranju, u saradnji sa zajedničkim snagama Vojske Srbije i policije, u putničkom vozilu „dačija sandero“, vranjskih registarskih oznaka, pronašli su 2,105 kilograma materije nalik na marihuanu saopštila je PU Vranje.

Vozilo je zaustavljeno u selu Garinje, opština Vladičin Han, a materija je bila skrivena između hladnjaka i motora.

Policija je, po nalogu zamenika tužioca Višeg javnog tužilaštva u Vranju, odredila zadržavnnje do 48 sati vozaču B. B. (1990) iz Vranja, suvozaču F. A. (1995) iz okoline Bujanovca, kao i A. S. (1990) iz okoline Bujanovca, koji je pronađen u svojoj kući, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga, a A. S. i krivično delo nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i ekslozivnih materija.

marihuana-han

Materija za koju se sumnja da je marihuana

Sumnja se da je A. S. prodao B. B. biljnu materiju, radi dalje prodaje. U kući A.S. pronađeno je 4,5 grama ove materije i metak kalibra 9 mm bez odobrenja.

Osumnjičeni su, uz krivičnu prijavu privedeni su zameniku tužioca koji je predložio određivanje pritvora što je prihvatio sudija za prethodni postupak Višeg suda u Vranju i odredio im pritvor do 30 dana.
Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *