Pajaziti: Svi su dobrodošli u Alijansu za promene

Prošlost ne možemo da zaboravimo, ali ne želimo i ne možemo da budućnost stvaramo na temeljima prošlosti. Mi sa Srbima u Bujanovcu nikada nismo imali probleme i zato je naš odbor otvoren za sve – kaže Pajaziti za Bujanovačke

Bujanovac, 20. novembar 2016.- Arber Pajaziti formirao je u Bujanovcu odbor Alternative za promene, stranke koju vodi predsednik opštine Preševo Šćiprim Arifi.

Pajaziti, koji je bio šef kabineta nekadašnjeg predsednika Bujanovca Nagipa Arifija, kaže da odbor nije napravio samo za Albance, već da želi da privuče i lokalne Srbe zato što, kako objašnjava, svi građani Bujanovca dele iste probleme.
Prošlost ne možemo da zaboravimo, ali ne želimo i ne možemo da budućnost stvaramo na temeljima prošlosti. Mi sa Srbima u Bujanovcu nikada nismo imali probleme i zato je naš odbor otvoren za sve – kaže Pajaziti za Bujanovačke.

sciprim-arifi

Samostalnost bujanovačkom odboru: Šćiprim Arifi

Prema njegovim rečima, odbor stranke je od centrale napismeno dobio odrešene ruke da sam odlučuje o koalicijama na lokalu, dok će za parlamentarne i izbore za Nacionalni savet Albanaca stranka nastupati jedinstveno.
Alternativa za promene je u Preševu na vlasti sa Partijom za demokratsko delovanje (PDD).
Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *