Mitrović: Arsić je isti kao Musliju

Ovaj sastav ne može da obezbedi nikakve investicije, ne može da ubedi nijednog investitora da dođe i uloži novac ovde, a sastav lokalne vlasti je takav da oni imaju i jedan, recimo problem, a to je da gledaju samo da zadovolje svoj lični interes i njih ne interesuje da li će građani u celini da žive bolje ili ne

BUJANOVAC, 9. decembar 2016. (Izvor: JugPres) – Bujanovcu je potrebna pomoć Vlade Srbije i mi možemo da računamo na tu pomoć u svakom momentu – kaže u intervjuu za JUGpress Nenad Mitrović, narodni poslanik i predsednik Opštinskog odbora SNS u Bujanovcu.

On tvrdi da “ono što je Jonuz Musliu za albansku stranu, to je Stojanča Arsić za srpsku“, kao da je „primetno” da iz Bujanovca odlazi više Albanaca nego Srba“.

-Ono je što je bitno za Bujanovac i čitav ovaj region je da postoji politička stabilnost, jer svako ko je zainteresovan da dođe i eventualno uloži novac u opštine na jugu Srbije, pre svega mora da ovde ima političku stabilnost koja je ključ za ekonomski razvoj – kaže Mitrović.

Ocenjujući stanje u lokalnoj samoupravi, Nenad Mitrović kaže da nije zadovoljan stanjem,

– Kada bih rekao da nisam zadovoljan ispalo bi sam tendenciozan, s obzirom da SNS je u opoziciji, trenutno u vlasti participira stranka Rize Halimija i Jonuza Muslijua sa albanske i Stojanča Arsić sa svojom grupom građana i Srpska lista koju čine SPS/SPO/JS sa srpske strane. Međutim, moram da kažem da sve dok je ovakav sastav lokalne vlasti ne mogu da budem zadovoljan, zato što ovakav sastav lokalne vlasti ne garantuje političku stabilnost- tvrdi Mitrović.

Ovaj sastav ne može da obezbedi nikakve investicije, ne može da ubedi nijednog investitora da dođe i uloži novac ovde, a sastav lokalne vlasti je takav da oni imaju i jedan, recimo problem, a to je da gledaju samo da zadovolje svoj lični interes i njih ne interesuje da li će građani u celini da žive bolje ili ne

Pojašnjavajući ovakvu ocenu, Mitrović ističe da se ne može imati politička stabilnost kad u koaliciji imate Jonuza Muslijua.

– Kada imate čoveka koji u svakom momentu može nekim svojim izjavama, činjenjem ili političkim delovanjem da podigne političke tenzije i da destabilizuje ovaj region. Ovaj sastav ne može da obezbedi nikakve investicije, ne može da ubedi nijednog investitora da dođe i uloži novac ovde, a sastav lokalne vlasti je takav da oni imaju i jedan, recimo problem, a to je da gledaju samo da zadovolje svoj lični interes i njih ne interesuje da li će građani u celini da žive bolje ili ne- rekao je Mitrović.

Komentarišući činjenicu da se žandarmerija povukla iz kopnene zone bezbednosti, Nenad Mitrović ističe da građani ne treba da brinu zbog toga.

– Država nije ostavila građane ovde same. Združene snage vojske i policije su na našim granicama zbog migranata koji dolaze i ove snage su formirane i raspoređene da kontrolišu državnu granicu. Sve je pod kontrolom, vojska i policija rade svoj posao i nema razloga za brigu, naglašava Nenad Mitrović, narodni poslanik i predsednik Opštinskog odbora SNS u Bujanovcu.
One thought on “Mitrović: Arsić je isti kao Musliju

  1. Ne opozicija jer je nema već glas nemoćnog naroda- revolucija-,,motke"

    Protiv sam ličnog interesa Stojanče Arsić i toga što radi. Ali šta ćeš ti da radiš i uradiš Nenade Mitroviću??? Sa kvazi stručnjacima doprinećeš da teče med i mleko u Bujanovcu. Nisi nas dovoljno ubedio. Prenesi Vučiću da konačno shvati da narod živi sve gore i gore. Nedmoj da se hvali, da teče med i mleko. Neka pusti da narod sam oseti boljitak i da ga hvali, a ne on sam sebe , Ja pa, ja a car je go. Nije sporno da je legalno izabran i da može da radi šta hoće nepune 4 godine i neka radi šta hoće. Ali ne pije baš sve vodu jer se gore živi. U stvari sve je gore i gore. Ponavljamo: mnogo gore nego kad je bio na vlasti. Hvala ti Vučiću što postojiš i što mi postojimo. A šta još hoćemo?????

    Reply

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *