Nikola Stojilković: Ne osećam zavist i zlobu zbog Dane

BUJANOVAC, VRANJE, BEOGRAD, 9. januar 2017. (izvor Vranjske)- Nikola Stojilković poslednjih je dana svakako medijski najeksponiranija ličnost iz Vranja. Poslednjeg dana prošle godine venčao se sa Danicom Karić, a svadbi je prisustvovao i mladin otac, Bogoljub Karić. Ekskluzivno za Vranjske Nikola prenosi utiske sa venčanja, al i o prvim bračnim danima

-Pitajte me za godinu dana – odgovara na pitanje koliko ti je  brak sa Danom promenio tvoj zivot.

– Moj brak traje devet dana – dodaje – i  iskreno ne bih mogao da kažem da se bilo šta promenilo. A veza sa Danom me je samo ojačala. Bog mi je dao osobu sa kojom želim da gradim svoju budućnost. Nisam ni bio svestan da sam bio spreman za to, ali čim sam je upoznao, znao sam da je ona prava žena za mene.

 Da li je Dana bila u Vranju? Kako joj se dopada naš grad?

-Kako da nije! Ona je sa Kosova tako da je Vranje, kaže, mnogo podseća na njenu rodnu Metohiju. Mnogo joj se sviđa grad i rado dolazimo ovde.

Jesu li Vranjanci sada drugaciji prema tebi?

– Ne osećam to. Moji prijatelji su mi uvek iskreni i verni. Sa njima je uvek prijatno i lepo.

Ima li zavisti i zlobe?

– Ja to iskreno nisam osetio, samo čujem koliko su moji Vranjanci srećni što sam našao svoju sreću sa Danom.

Gde ćete živeti Dana i ti?

– Živimo u Beogradu već neko vreme, i tu ćemo i ostati.

Čime ćeš se ti sada baviti? Istim poslom ili ćeš se uključiti možda u kompaniju BK?

– Imam svoj posao u Beogradu. Videćemo šta jutro nosi.

Da li ćeš ubuduće „zaobilaziti“ Vranje ili ćemo te i dalje viđati u rodnom gradu? 

– Mi redovno dolazimo u Vranje, i tako ćemo zauvek, zdravlje Bože. Ovo je moj grad i ja se ne odvajam od njega. U srcu uvek Vranje.

Da li si sa Danom ili Bogoljubom pričao možda o nekim investiucijama u Vranju? Vranjanci, verovatno znaš, očekuju da Bogoljub pokrene neke poslove u Vranju. Ima li šanse da se tako nešto desi?

– Ne bih se usudio da odgovorim na ova pitanja jer su to pitanja za g Bogoljuba, a ne za mene. Nisam upućen u njegove planove i poslove, ali znam da želi da zaposli Srbiju, i siguran sam da će to i uraditi jer je on izuzetan primer da sve što čovek zacrta u životu može i da ostvari. Verujem da će to važiti i za Vranje. Siguran sam da svi priželjkujemo baš to, da se Vranje , i cela okolina, zaposle i krenu u zdrav razvoj. Ja sam bio u Minsku na gradilištima, video šta kompanija BK radi i bio zapanjen. To je svetsko čudo, verujem da će pokrenuti i Srbiju ako budu imali mogućnosti.
One thought on “Nikola Stojilković: Ne osećam zavist i zlobu zbog Dane

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *