Počelo čišćenje leda sa trga

BUJANOVAC, 27. januar 2017. – Radnici Direkcije za izgradnju Bujanovac, koja se nalazi u fazi statusnih promena, započeli su čišćenje glavnog bujanovačkog trga.

U ovom bivšem javnom preduzeću ističu da buldožerom najpre treba ukloniti površinski sloj leda, a onda ostatak tronedeljnog snežnog pokrivača. Naravno, ceo posao treba odraditi oprezno i odgovorno kako se nebi oštetila podloga na pre dve godine rekonstruisanom Karađorđevom trgu.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Iz lokalne samouprave ponovo apeluju na građane, posebno vlasnike lokala, da konačno ispune svoju obavezu čišćenja snega i leda ispred svog poslovnog prostora, kako se neodgovornim ponašanjem ne bi ugrožavala bezbednost prolaznika.

Podsećaju da je opština Bujanovac u potpunosti realizovala plan čišćenja puteva u 2017. godini

– Sve što je planirao Štab za vanredne situacije opštine Bujanovac je odrađeno stoprocentno . Zbog snežnih nanosa u u pojedinim naseljima je interbvenisano i po tri puta.

Bujanovačka opština nalazi među deset lokalnih samouprava u Srbiji koje su najbolje odreagovale u ovoj zimskoj situaciji- podseća predsednik opštine Šaip Kamberi.
Ističe da ovo nije ocena opštinske vlasti, već procena Republičkog štaba za vanredne situacije.




Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *