SNS Bosilegrad: Zaharijev se kiti tuđim perjem

BUJANOVAC, BOSILEGRAD, 27. januar 2017. – Nedopustivo je da se Zaharijev, po ko zna koji put , u njemu svojstvenom stilu „okiti“ tuđim perjem i rezultate tuđeg napornog rada pripiše kao svoju zaslugu. Kako i sam priznaje, odavno je on „bio započeo“ otvaranje graničnog prelaza Ribarci. Započeo, a nije završio – piše u svom saopštenju Opštinski odbor Srpske napredne stranke Bosilegrad, koje prenosimo u celosti:

– I ovaj projekat je bio na spisku njegovih, kako on voli da kaže, nezavršenih projekata, poput Roda Vode, sportske hale, gradskog bazena, dovođenja investitora, sanatorijuma…

Nije uspeo da otvori granični prelaz ni u vreme kad je njegov Koštunica bio premijer, kome se do skora javno zahvaljivao u ime naroda Bosilegrada.

OO SNS je,od samog početka svog rada u novom sastavu, rukovođen idejom da je ekonomski oporavak opštine glavni prioritet naše politike, pokrenuo svoje aktivnosti u cilju pronalaženja investitora i otvaranja graničnog prelaza za robni promet kao kapiju za izlaz u svet. Vlada Srbije ( a ne lokalni Vlada) je od samog početka podržala naše aktivnosti i pružila nam ogromnu podršku,kako bi se stiglo do realizacije naših ideja.

Tako smo, uz pomoć Ministarstva privrede, uprkos svih opstrukcija i blokada na lokalu, uspeli da, po prvi put, u Bosilegrad dovedemo stranog investitora i to iz Bugarske. Drugi korak je bio otvaranje graničnog prelaza, koji je od značaja kako za investitora koji je već kod nas, tako i za nove potencijalne, koji tek treba da stignu! Evo, sad smo na pragu realizacije i drugog koraka, država sutra otvara granični prelaz!

Zato poručujemo Zaharijevu da se ne koristi njegovih nadaleko poznatih udvaračkih metoda i, kad nije uspeo da se za ovaj poduhvat zahvali Koštunici, sada treba da se zahvali ljudima iz SNS-a na lokalu, jer su upravo oni izneli teret na svoja leđa i realizovali još jedan veoma značajan projekat za Bosilegrad i njegove građane, dok je lokalna vlast igrala, pevala i pljuvala svo vreme kako po lokalni SNS tako i po ime državnog sekretara Dragana Stevanivića, koji je i u ovom slučaju jedan od najzaslužnijih, za koga je Zaharijev rekao „da nije njegov nivo“.

Svoj doprinos je dala i potpredsednica Vlade Zorana Mihajlović, kojoj je Zaharijev blokirao put prilikom njenog dolaska u Bosilegrad aprila meseca , kao i sam premijer Aleksandar Vučić, koga Zaharijev pežorativno oslovljava sa „Vučko“ i čiju politiku je do juče javno osuđivao!




Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *