Vojska Srbije raspisala konkurs za posao

BUJANOVAC, 1. februar 2017. (foto: Vojska Srbije) – Bujanovac je jedan od 19 gradova koje je Ministarstvo odbrane odredilo za prijem 500 profesionalnih vojnika u Vojsku Srbije.

Prema saopštenju Ministarstva, prijave se podnose u ponedeljak, 13. februara, do 9 časova, a sve informacije o vojnim poštama u kojima se podnose prijave, načinu podnošenja prijava, kao i selekciji za zainteresovane kandidate, mogu se pronaći na sajtu Ministarstva odbrane (www.mod.gov.rs).

Kandidati će istog dana biti podvrgnuti i opštem lekarskom pregledu i proveri fizičke sposobnosti, a u slučaju većeg broja kandidata aktivnost će se sprovoditi i u narednom periodu.

Za popunu slobodnih mesta mogu da se jave državljani Srbije koji su dobrovoljno služili vojni rok sa oružjem a mlađi su od 30 godina.

Sa najboljim kandidatima biće zaključen ugovor o radu na određeno vreme i biće primljeni u profesionalnu vojnu službu na šest meseci, uz mogućnost produženja ugovora na period od tri godine i obnavljanje ugovora do navršenih 40 godina.
Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *