Arifi i Kamberi kod britanskog ambasadora: Svi smo zadovoljni

BUJANOVAC, BEOGRAD, 3. februar 2017. (foto Lugina lajm) – Britanski ambasador Denis Kif objavio je na svom tviter profilu da je razgovarao sa predsednicima opština Bujanovac i Preševo Šaipom Kamberijem i Šćiprimom Arifijem o aktuelnim političkim pitanjima i saradnji albanskih lidera sa Vladom u Beogradu.

Predsednik opštine Bujanovac Šaip Kamberi napisao je takođe na svom fejsbuk nalogu da je zauzimanje zajedničkog stava neminovno „za veće fokusiranje međunarodne zajednice“ ka području juga Srbije.

– Politička volja za usku saradnju sa predstavnicima prijateljskih ambasada akreditovanih u zemlji je neosporna – napisao je Kamberi.

Preko iste društvene mreže oglasio se i predsednik Opštine Preševo Šćiprim Arifi, pojasnivši da su ambasadora Velike Britanije upoznali sa aktuelnom političkom situacijom.

– Skrenuli smo pažnju i na političke promene na lokalnom nivou u dve opštine. Ambasador Kif izrazio je zadovoljstvo zbog tih promena, kao i zadovoljstvo konstruktivnošću i pragmatizmom u rešavanju tehničkih i političkih pitanja – otkrio je Arifi, a preneo portal na albanskom Tituli.




Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *