OO SNS Bujanovac: Vučićeva pobeda neophodna u prvom krugu

BUJANOVAC, 20. mart 2017. – Opštinski odbor Srpske napredne stranke Bujanovac nastavio je predizbornu akciju  podele stranačkog propagandnog materijala. Stranački aktivisti su danas, na bujanovačkom Karađorđevom tgu, razgovarali sa građanima i odgovarali na njihova pitanja, koja su se odnosila na svakodnevni život, političku stabilnost i ekonomski  razvoj ove višenacionalne opštine iz kruga najnerazvijenijih u Republici  Srbiji. Nenad Mitrović, predsednik  bujanovačkih naprednjaka je u razgovoru sa zainteresovanim prolaznicima, govorio o razlozima neophodnosti pobede predsedničkog kandidata Aleksandra Vučića, već u prvom izbornom krugu, 2. aprila.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Najpre zbog političkog kontinuiteta i političke stabilnosti, koja je od izuzetnog značaja za opštinu Bujanovac. Upravo zbog toga što je ovo multietnička sredina, a politička stabilnost je ključ ekonomskog razvoja koji je i te kako potreban   Zbog toga, kao i svih započetih aktivnosti od  građana naše opštine tražim  podršku za Aleksandra Vučića koji je opredeljen da pomogne jugu Srbije i Bujanovcu, gde je već dva puta  boravio kao premijer – istakao  je Mitrović.

On je ukazao na Vučićevu posvećenost razvoju ovdašnje  privrede i nastavku rada „Simpove“ fabrike dušeka u Bujanovcu sa 220 zaposlenih, „Jumka“ i rakovačke „Bivode“.




Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *